Ttnet altyapı sorunu

atakan2015

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben izmir şemiklerde yeni bir eve taşındım fakat apartmanda ne telefon kullanabilen var ne de internet. bundan 6 ay önce türktelekoma gittim başvuru yaptım binaya gelen altyapı yok dediler ve ben 6 aydan beri hala bekliyorum ama bana hala proje aşamasında olduğunu söylüyolar. yanımızdaki ve karşımızdaki binalarda telefon ve fiber internet bağlantısı varken bizim binaya hat çekmek o kadar da zor olmasa gerek ve benim internet kullanma zorunluluğum var çünkü üniversitede bazı derslerimi uzaktan eğitim olarak veriyorlar . Binada ankastre ( kutu ) olmadan yalın adsl bağlanır mı yoksa türktelekom u mu beklemem lazım ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Binada kutu yok ise hiç bir şekilde bağlantı olmaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bulunduğun yerde ttnet wifi hizmeti var ise, kablosuz olarak hizmet alabilirsin.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yeni evlere telekomun kutu çekmesi 7-8 ayı bulabiliyor tamamen adamların keyfine kalmış bir şey.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
adsl olmayan yerde fiber olacağını zannetmiyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
adsl olmayan yerde fiber olacağını zannetmiyorum.

belli olmaz baksın bornova da da yoktu aylarca ısrarla başvurdum geldi bir gün onlar gelti vermek için teklif ettiler bütün apartman 14 daireden 12'si turkcell superonline'a taşıdı teli internet ve turkcelltv+ aldı.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
belli olmaz baksın bornova da da yoktu aylarca ısrarla başvurdum geldi bir gün onlar gelti vermek için teklif ettiler bütün apartman 14 daireden 12'si turkcell superonline'a taşıdı teli internet ve turkcelltv+ aldı.
inşallah olur tabi dediğin gibiyse

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bizimde ev telefonunu takinca internet gidiyo :-(