- Reaksiyon puanı
- 4
Ben büyük ihtimalle bu hafta ttnet'i kapatıyorum. Ne kadar dosya çekersem artık iptal ettirene kadar
Benim 2 gün önce 50yi geçti geçer geçmez 3mbite indi şuan 3 mbit ile kullanıyorum.
Su simetrik fiberlerde cok iyi. Akksiz simetrik fiber olsa 30luk soyle. Torrentten cekerken tadindan yenmez. Hemde seeder olurduk
Akk mevcut ama sanırımBende 10'luğu var. O da yetiyor.
Akk mevcut ama sanırım
Heryerde oluyormu bu ? Altyapı gereklimi bunada acaba? Uydudan internet olayımı bu ?Hayır yok. Gerçek sınırsız 10 simetrik.
Bakınız: Metronet
Heryerde oluyormu bu ? Altyapı gereklimi bunada acaba? Uydudan internet olayımı bu ?
--- Mesaj Güncellendi ---
Ayrıca hocam 8 daireli bir apartman örneğin 5i kabul etse falan yine olmaz değilmi ? Blok/apartman olarak kabul etmesimi gerekir ?
Malesef bizim buralara olmaz o hocam Şu uydulu olanı düşüniyim dedimde ço kama çok pahalı . 400 küsür tl miydi neydi.Yok hocam bunların bulunduğu yerler çok sınırlı. Bu hizmetin bulunmadığı bir yere bağlatabileceğinizi sanmıyorum. 8 dairelik apartmanı bilmem ama bizim sitede 740 daire var. Sitelerinde de hizmetin bulunduğu yerler vardı en son. Sonra ne oldu bilmiyorum.
Verdikleri hizmet de Superonline'a benziyor. Farkı ise normalde binaya gelen hizmetin kablolar ile dairelere dağıtılması yerine elektrik hattına bağlanması. Verdikleri özel bir modemi prize takarak internet alınıyor. Kablo karmaşası yok. Hız olarak da fiberden farkı yok. Örneğin 10 Mbit bağlantıda 1.2/1.3 MB/s indirme/gönderme hızına ulaşılabiliyor.
Fiyat olarak da benziyor. Eski müşteri olduğum için ayda 47.5 TL ödüyorum. Güzel yanı telefon hattı derdinin olmaması.
Merak etme yaklaşık 20 dakika önce hızımı 1mbit'e çektiler.Kardeşim ciddimisiniz? Benim neden 1mbit altında ki o zaman? Hayret birşey ya
Merak etme yaklaşık 20 dakika önce hızımı 1mbit'e çektiler.
Ve sonunda beklenen haber geldi nihayet torrent siteleri rahat yüzü görecek indir indir adamlar bıktılar sendenMerak etme yaklaşık 20 dakika önce hızımı 1mbit'e çektiler.
Kim bilir belki 3mbit safsatasını çıkaranlarda kendileridir reklam yapmak için.Hakkaten lan, benim de düştü, 300~400 civarı olan hız 100~150 civarı oldu. 3mbit'i bile çok gördüler.
Durmak yok indirmeye devam :cursing:Ve sonunda beklenen haber geldi nihayet torrent siteleri rahat yüzü görecek indir indir adamlar bıktılar senden
oldu mu şimdi,tühhh be....şaka gibi 3mbit hızı bile 1mbite indirdiler , yazık .