pumperking
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
bana da geçirdiler bu ay daha 60 gb etti beaa!
Sen attan inip eşeğe binmiş gibi oluyorsun, biz ise otobüsten inip eşeğe binmiş gibi oluyoruz Bizim travmamız daha büyük1mbit nedir yaw, benim zaten en fazla 2mbit destekliyor hattım onun üzerine cıkınca kopmalar oluyor, 8mbit kullanan adamın hızını düşür anlarımda ben zaten sürünüyorum bana niye celme cakıyosun eyy ttnet
Birde 20mbitten 1mbite inmeyi deneyin superonline ile İnternette gezinirken sorun yok çok şükür ama download hızının düşmesi yetiyorben otobusten insem yine iyi otomobilden dusmuse donuyorum.
radyodan müzik dinleyemiyorum
arkadaşlar gerkenten 3-4 e çekiyorlar bende arayacağım çünkü şuan 1 mbps.
arayayım mı
Durumun vahametine bak :lol:
Ara bize haber ver Toplu yüklenme yapalım
--- Mesaj Güncellendi ---
Bilgisayardaki müzikleri tekrar tekrar dinlemekten gına geldi şuan
bu hız onu bile çalmaz bence8 kbps olan radyoları dinle anca onu çalar
bu hız onu bile çalmaz bence
ayıptır söylemesi arkaplanda diablo indirmesini açık bırakmışım ondan olmuş öyle geç farkettim birde mpqe dosyalarının 2 tanesi hatalı indi 1mbit net ile 6gb boşa girdi128 kbps radyo hizmeti hd kalite veriyor sende başka bir sorun vardır bence modem arayüzüne ulaş kesin upload falan değeri düşüktür bir ara bendede öyle oldu 1mbit şokunda iken (3 ten 1 e)
hot 108 jamz
1power
tam oyunu indirdim hesapladım oyunla 50.1 gb olacaktı kota saolsun ttnet hemen düşürdü hızımızı 1 mbite tek sözüm var Allah belanı versin ttnet
Sen attan inip eşeğe binmiş gibi oluyorsun, biz ise otobüsten inip eşeğe binmiş gibi oluyoruz Bizim travmamız daha büyük
nedense bende dahil herkes şikayetçi bunlardan ama hiç bizaman bi topluluk oluşturulupta sitem edilmiyor herkes hızı düşsede forumlarda olumsuz yorum yapmaya ve ttneti kullanmaya devam ediyor.şu süperonline bizim buralara da gelse ben ne yapacagımı biliyom
Ara bize haber ver Toplu yüklenme yapalım
--- Mesaj Güncellendi ---
Bilgisayardaki müzikleri tekrar tekrar dinlemekten gına geldi şuan