TTNET Aboneliğimi Sonlandırdım

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@TTNETDestek
Mart-Nisan aylarından beri devreye aldığınız adil kullanım kotasından dolayı üzerime kayıtlı ttnet aboneliğimi sonlandırdım. Diğer üzerime kayıtlı 5 adet telefon hattını ve bir adet daha ADSL hattını daha sırf bu sebeple kapattıracağım. Türk Telekom ile olan tüm bağımı keseceğim. İlgililere duyurulur!

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@TTNETDestek Destekliyorum birader. Ben de Pazartesi günü tüm ilişiğimi kesiyorum. Taahhüt süresi dolan ve bitmek üzere olan tanıdıklarıma da TTNET ile bağlarını kopartmalarını söyledim. Aradaki fark neyse cebimden karşılayacağım. Şimdiden 5-6 kişi olduk bile.

edit: şunu yazarken bile 2 kere koptu internet!!!

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de, ben de!!! temmuz ayı sonunda iki yıllık, sınırlı ve sinirli, kopuk kopuk bölük pörçük, yavaş, monoton, ilgisiz mutsuz ama bi o kadar da kotalı ilişkimizi bitiriyorum TTNET, sen yolu ben yoluma, arayıp sorma beni, özür dileme sakın, sana bir daha dönmeyeceğim :)

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ttnet ve tekel işletmelerden nefret ediyorum.bu kadar insan yontulmaz ki.sanki tarlada günenşin alnında ter dökerek tohum ekiyorlar.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] usta bende babama diyorum ve ev telefonu ile internet hattımı kestiriyorum.! yeter artık...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Dünde ben kurtuldum.
Telefonumuda Süperonline a taşıdım.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
TTnet böyle basit blöflere gelmez daha etkili bir şeyle korkutmak gerekir.

intibah

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Benimde dolmak üzere ilk fırsatta kurtulmayı düşünüyorum.

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de kapattıracağım 1 ay evvel doldu taahhütüm. yaklaşık 2 aydır her gün başka internet sağlayıcılardan telefon alıyorum kampanyamız var bilgi verelim mi falan diye... çok daha cazip kampanyalar var ttnet'e elveda en mutlusundan :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
araştıran arkadaşlar TTNET altyapısı kullanmayan tüm firmaları buraya yazarsa herkes faydalanır.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Süre dolsun bende kapattıracağım. Hatta ev telefonunu da kapattıracağım.
İnşallah batarsın TTNET.

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
TTnet böyle basit blöflere gelmez daha etkili bir şeyle korkutmak gerekir.

Blöf yapmıyorum, cidden 5 adet telefon hattım var ve 2 adet adsl hattım vardı birini kapattırdım pazartesi diğerlerini de kapattıracağım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Blöf yapmıyorum, cidden 5 adet telefon hattım var ve 2 adet adsl hattım vardı birini kapattırdım pazartesi diğerlerini de kapattıracağım.
5 adet dedinde bu da hiç kullanmasan bile 100 TL vergi baya çok olmalı :) Ben telefon parasını konuştuğum kadar ödüyorum. :)

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5 adet dedinde bu da hiç kullanmasan bile 100 TL vergi baya çok olmalı :) Ben telefon parasını konuştuğum kadar ödüyorum. :)

Şirket ve şube telefonları olduğu için mecburen ödüyorduk ama ne başımın zoru 3-5 tane gsm alırım telekomdan kurtulurum.
Mecbur öyle yapacaz.

TamerSAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taahhüt biter ttnet evden çıkar o kadar kesin ve net. Kendileri kaşındı...

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
ıyı ıyı hayırlı olsun bende kurtuldum :D su an bırılerı farkında olmadan kullanıyourm hehe