TTNET 2 yıllık sözleşme

ttnetping

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar

benim 8mbite kadar / limitsiz 2 yıllık sözleşmem var ama bunu değiştirip 16mbit kadar / limitsiz yapmak istiyorum.

sözleşmeyi bozmanın karşılığı nedir acaba ? Ttnet iptal ettirmeyeceğim sadece tarife değişmek istiyorum.

teşekkürler

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sözleşmeyi bozmuş olmazsınız ki. Sonuçta sadece tarife değişikliği.

empati2001

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sözleşmeye göre tarifeyi yükseltebilirsiniz.
Ama sözleşme imzalandığı zamanki tarifenin altına düşüremezsiniz iki yıl boyunca.
Misal sınırlı 8mbite kadar yapamazsınız.
Ama 16 mbit ile yükseltme yapmış olursunuz bu da ttnetin işine gelir. Bu konuda ttnet size kolaylık sağlıyor online işlemlerden bunu yapabilirsiniz.
Düşürmeye karar verirseniz bizzat aramanız gerekir.

Tarife değiştirme ücreti de alıyorlar ama yüksek bir miktar değil.

ttnetping

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim arkadaşlar.

RexonaMeNN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben geçen hafta kotalı olan netimi, kotasıza çevirdim.(2 yıllık sözleşme bittikten sonra çevirdim)
şimdi ben bu ay sonu eskiden ullandığım kotalı olan netin mi parasını öderim yoksa kotasız netinmi parasını öderim

Şimdiden teşekkür ederim:)

ttnetping

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16mbite kadar / sınırsız geçmek için aradık ama temmuzdan önce geçemezsiniz dediler , 2 yıl taahhüt verdiğim tarifeye geçeli 1-2 ay oluyor :confused1:

can1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben geçen hafta kotalı olan netimi, kotasıza çevirdim.(2 yıllık sözleşme bittikten sonra çevirdim)
şimdi ben bu ay sonu eskiden ullandığım kotalı olan netin mi parasını öderim yoksa kotasız netinmi parasını öderim

Şimdiden teşekkür ederim:)

sınırsız tarifeden ücretlendirilceksin 8 mbit ise eğer 55 ama diğer normal 1mbit ise 49 tl ödersin