- Reaksiyon puanı
- 31
TTNET 16 MB Bu hız normal midir? Yoksa bir kıyak mı söz konusu 
süperonline desen anlarımda ttnet ile mümkün değil, bir kere adamların serverları kaldırmaz o kadar hızı![]()
Elbette ki normal ben 16mbt'e kadar sınırsız paketteyim maximum 12mbt görüyorum torrenten çoğu zaman 11mbt le dosya çekiyorum.
![]()
Peki bu nedir:
![]()
1 MBit ile sn yede 40 veya 50Kbit çekilir...
@sekanbb06 kesınlıkle sana kıyak gectıklerı dogru... Normal sartlar bir dosyanın inme hızı tek bir faktöre bağlı değildir... İndirdiğin sunucu olsun, senin kendi bağlantın hızın olsun, indimek için kullandığın program olsun, hatta işletim sistemi bile indirme hızını etkiler.. Hepsini ortak alıp sadece bağlantıya gelindiğinde @hakanarin arkadaşımız çok güzel açıklamış... Teoride 2mb ile indirsede pratikte pek görülmeyen bir olaydır....
1mbit internette ortalama 100 kb
2mbit = 200kb
4mbit = 400 kb
8mbit = 800 kb
16mbit = 1.6 mb olarak görülür... Ama bu dediğim pratikte...
Bende Çok nadiren 8mbit internet hızımla 1 mb a varan hızlara ulaştığım oluyor...
Ayrıca şunuda eklemek isterim ki o download ı idman ile değilde internet explorer tarayıcısının indirme sihirbazı ile yapsaydın o hıza ulaşamazdın
Bu konuda idman gerçekten çok iyi.
Elbette ki normal ben 16mbt'e kadar sınırsız paketteyim maximum 12mbt görüyorum torrenten çoğu zaman 11mbt le dosya çekiyorum.
![]()
dostum;
1) 16mbit ile sn en fazla 2mb çekersin bazı dudurmlarda artkadaşdaki gibi 4mbit e yaklaşır.
2) gönderdiğin resimdeki download die tabir edilen bağlantının hızıdır.
3) 1 MBit ile sn yede 40 veya 50Kbit çekilir...
@sekanbb06 kesınlıkle sana kıyak gectıklerı dogru... Normal sartlar bir dosyanın inme hızı tek bir faktöre bağlı değildir... İndirdiğin sunucu olsun, senin kendi bağlantın hızın olsun, indimek için kullandığın program olsun, hatta işletim sistemi bile indirme hızını etkiler.. Hepsini ortak alıp sadece bağlantıya gelindiğinde @hakanarin arkadaşımız çok güzel açıklamış... Teoride 2mb ile indirsede pratikte pek görülmeyen bir olaydır....
1mbit internette ortalama 100 kb
2mbit = 200kb
4mbit = 400 kb
8mbit = 800 kb
16mbit = 1.6 mb olarak görülür... Ama bu dediğim pratikte...
Bende Çok nadiren 8mbit internet hızımla 1 mb a varan hızlara ulaştığım oluyor...
Ayrıca şunuda eklemek isterim ki o download ı idman ile değilde internet explorer tarayıcısının indirme sihirbazı ile yapsaydın o hıza ulaşamazdın
Bu konuda idman gerçekten çok iyi.