TTNET 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz ?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Abicim Torrentten oyun çekiyoruz ama Seed edemiyoruz. Sonra Ratio düşüyor banı yiyorsun. :devil: :D Upload isterim sadece. AKK'yı anladık artık. :D

Torrent neydi onu unuttuk.3 mb mp3 indirmek için 7 dakika beklemek.:D gerisini sen düşün.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
:mrgreen: Fake upload kullanmam ben ya. Kim uğraşcak. Hem yakalandın mı ban.
Uğraşcak ne var la ayarla istediğin hızda upload keyfi yap :D
Bir seferde gidip 100 GB upload yaparsan yersin tabi banı. Uyanık olacaksın benim gibi :mrgreen:

Promet

Asistan
Reaksiyon puanı
9
yurtdışında atom işlemcili win sunucular var :) 160gb disk kapasiteli 300mbit anlık trafik sağlıyorlar, uzak masa üstü yapıp torrent indirip dosyaları direk flashget ile sunucudan çekin :D ben öyle yapıyorum hem dosyaları ve torrenti silmediğiniz sürece upload 7/24 olacaktır ;)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yurtdışında atom işlemcili win sunucular var :) 160gb disk kapasiteli 300mbit anlık trafik sağlıyorlar, uzak masa üstü yapıp torrent indirip dosyaları direk flashget ile sunucudan çekin :D ben öyle yapıyorum hem dosyaları ve torrenti silmediğiniz sürece upload 7/24 olacaktır ;)

İndirme hızım 1000 ila 1500 Kb/s arası yetiyor gerek yok böyle şeylere:D

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben şu anda evimde Superonline 25 mbit kullanıyorum, aynı zamanda bazen komşumun wifiden onun ttnet 8 mbit e kadar internetine girip deneme yapıyorum. İddia ediyorum Ttnet ile Superonline arasında öyle abartacak bir fark yok.
Ping değeri Ttnet in daha iyi. Ping; Ttnet 12, Superonline 41.
Sayfa açmada Ttnet daha iyi.
Hız testi yaptığımda Ttnet 7 mbit çıkıyor, Superonline 28 mbit. İndirme hızı Superonline Ttnet in 3 katı hızla indiriyor. Yükleme hızı Superonline Ttnetin 10 katı.
Her ikisinde de youtube'den 1080p video izlerken hiçbir sıkıntı yok.
Ha birde superonline daha ucuz ama 24 ay dolmadan iptal ettirmek istersen Superonline dünya para istiyor.
Ttnetin müşteri hizmetleri oldukça ilginç; Aradığında önce bilgisayarına suç buluyorlar, sonra bilgisayarda olmadığına ikna edebilirsen binadaki tesisata, en son kendilerine kabahat buluyorlar. Superonline da böyle birşey yok, müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi.
Yağmur yağınca Ttnet te yavaşlama oluyor.
Binada elektirik kesilince Superonline nın interneti 10 dk sonra geliyor çünkü önce binadaki cihaza internet gelip sonra evedeki modeme geliyor. Eğer il genelinde internet kesik ise süre dahada uzuyor. Ttnet te böyle bir sorun yok.
Tüm bu yazdıklarıma bakarak ben Ttnet'e 5/10 veririm.

Speed01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben şu anda evimde Superonline 25 mbit kullanıyorum, aynı zamanda bazen komşumun wifiden onun ttnet 8 mbit e kadar internetine girip deneme yapıyorum. İddia ediyorum Ttnet ile Superonline arasında öyle abartacak bir fark yok.
Hız testi yaptığımda Ttnet 7 mbit çıkıyor, Superonline 28 mbit. İndirme hızı Superonline Ttnet in 3 katı hızla indiriyor. Yükleme hızı Superonline Ttnetin 10 katı.
Ha birde superonline daha ucuz ama 24 ay dolmadan iptal ettirmek istersen Superonline dünya para istiyor.
Ttnetin müşteri hizmetleri oldukça ilginç; Aradığında önce bilgisayarına suç buluyorlar, sonra bilgisayarda olmadığına ikna edebilirsen binadaki tesisata, en son kendilerine kabahat buluyorlar. Superonline da böyle birşey yok, müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi.
Binada elektirik kesilince Superonline nın interneti 10 dk sonra geliyor çünkü önce binadaki cihaza internet gelip sonra evedeki modeme geliyor. Eğer il genelinde internet kesik ise süre dahada uzuyor. Ttnet te böyle bir sorun yok.

Hımm :yes:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
İdare ediyoruz. 5/10

3137912599.png

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Superonline a geçene kadar 7 verirdim ancak şimdi 2 ile çok bence

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Nereden bulalım biz o sunucuları? :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Superonline fiber optik routerı ile gelen ethernet kablosunu çıkart başka tak demirli ethernet kablosu ping değerini bozuyor...

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
3140502473.png
10/9 vermiştim önceden. Bugun önemli bir dosyamı upload ederken zamanla yarıştım denilebilir.Bu yarışta bana destek olan ve beni mahçup etmeyen ttnete teşekkürü borç bilir ve notumu 10/10 na tamamlarım.Umarım fazla şımarıp dipleri görmez :laugh:

Not : TTnet çalışanı ve ya sempatizanı değilim. :laugh:

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
3140502473.png
10/9 vermiştim önceden. Bugun önemli bir dosyamı upload ederken zamanla yarıştım denilebilir.Bu yarışta bana destek olan ve beni mahçup etmeyen ttnete teşekkürü borç bilir ve notumu 10/10 na tamamlarım.Umarım fazla şımarıp dipleri görmez :laugh:

Not : TTnet çalışanı ve ya sempatizanı değilim. :laugh:

Kaç lira ödüyorsun bu hıza kardeş.

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
10/1 veriyorum.Geçtiğimiz pazar günü başka sağlayıcıya geçtim .Arkadaşlar ttnet faturalarınızı dikkatli inceleyin.Tv hizmeti diye 9 tl faturaya yansıtıyorlar.Telefon açtım sordum nedir diye , Tivibu dediler.İptal edin dedim.Müdürlüğe gelip iptal ettirmeniz gerekir dediler.Çılgına döndüm.Tesadüfen türkcell süperonline aradı.aynı hız ve limitte daha cazip fiyat verdiler.Bu vesileyle ttnetten kurtuldum.Deneme amaçlı müşteri hizmetlerini aradım gayet memlun kaldım.Sizleride allah kurtarsın

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ocakta yeni zamlar geliyor care aramaya basladim ttneti birakmak icin acaba dsmart+internet paketi mi alsam diye .. En azindan dsmarti bedava izleyecem... Ondan yararlanacam .. Yasadigim ilde superonline ve uydunet sanirim yok arastirmadim...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
TTnet e 10 üzrinden 10 veriyorum (pahalılıkta)

squidword

Doçent
Reaksiyon puanı
68
Ttnette şöyle bir saçmalık da var eğer tivibu ev kullanıyorsanız standart kalite yayında internet hızınız 3mbite yakın düşüyor tivibu açık olduğu sürece. Kotayı etkilemiyor ama bir çok kullanıcının bu düşüşten haberi bile olmuyor.