S
SDN Okuru
SDN Okuru
D-smart çilesi çektikten sonra 10 bile verebilirim.
tamam işte ben telekom çalışanıyım gerçi ttnet ile alakam yokta
Bu B- ve B+ ne anlama geliyor speedtest de?
Abov... faka bastık ya la Türk Telekom telefon servisi değilmi TTNET internet servisi diye biliyorum eğer öyleyse lafım size değil
İnternetinin hız dercesi A+ veya A ise Türkiye deki en hızlı internetini kullanıyorsun demektir
yok ya önemli değil ben tt de planlamada görevliyim edirnedeyim, daha önce istanbulda görevliydim. mümkün mertebe ödenek geldiği kadar tüm alt yapıyı binaya kadar olmasada fibere geçiriyoruz. Edirne merkezde en uç noktalardan başlayarak santrale yakın yerlere doğru geliyoruz. Açıkçası edirneye bu yönden hizmet etmek güzel oluyor bir edirneli olarak
Ama diğer illerde durum nedir bilmiyorum açıkçası.
yav he he. çok dinledik bu hikayeleri.zaten belli oluyor.ttnet çalışanı olduğun.
öylemi açık adresimi vereyim gelin gezdireyim ben sizi yapılan yerlerde ne var ne yok diye.
şunu söyleyebilirim benim oturduğum ev santrale 2,25km uzaklıktaydı dolaba fiber cihaz takıldı 1mbit bile çalışmazken şuan 50mbit alabiliyorum demekki sizin bölgede size isabet etmemiş. hani işin içinde olmasam dediğinize hak veririmde her yer sizin düşündüğünüz gibi değil
var tabi canım bakınız biz edirnede keşan ilçesinin bazı köylerine bile fiber cihaz kurduk yerlisu, pırnar, yeşilköy, lalapaşa ilçesinde hanlı yenice köyü gibi her yere istendiği gibi konulamıyor belediye izin vermiyor site yönetimi izin vermiyor v.s.
biz edirnede keşan ilçesinin bazı köylerine bile fiber cihaz kurduk
yok ya önemli değil ben tt de planlamada görevliyim edirnedeyim, daha önce istanbulda görevliydim. mümkün mertebe ödenek geldiği kadar tüm alt yapıyı binaya kadar olmasada fibere geçiriyoruz. Edirne merkezde en uç noktalardan başlayarak santrale yakın yerlere doğru geliyoruz. Açıkçası edirneye bu yönden hizmet etmek güzel oluyor bir edirneli olarak
Ama diğer illerde durum nedir bilmiyorum açıkçası.
bu arada buradaki cevaplarım şirketi kötülemek yada övmek için değildir. bu forumu seviyorum, severek cevap veriyorum hatta boş zamanım olduğunda özel msj ile hizmet numarası isteyip özel olarak hattı kontrol edip sorunun neden kaynaklandığını araştırıp söylüyorum onun dışında reklam v.s. yapma gibi bir niyetim yok
Tamam Abi
masterbaba nickli arkadaşınkini inceledim mesela ama artık inceleme yapamayacağım çünkü son atamada bir kamu kuruluşuna atandım
masterbaba nickli arkadaşınkini inceledim mesela ama artık inceleme yapamayacağım çünkü son atamada bir kamu kuruluşuna atandım