Trust Mouse iyi midir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ohranus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ohranus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evde 3 tane bilgisayar var ve tek bi mouse yetersiz kalıyo ikinci bi mouse alcam ama kablolu gamer almak istiyodum trust gamer buldum 27 lira siz ne düşünüyorsunuz ? Linkini şimdi bulamadım ama bulunca atacağım ama trust a güvenilir mi ? (ismiyle kelime oyunu yapılmasın : Trust abi adı güven falan gibi şeyler ) :D

Oekry

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ofiste bir tane kablosuz var 2 haftada 1 pil bitiyor.. Hatta bir gün açık unutmuşum sabah geldiğimde pil tamamen bitmişti ama kablolu hakkında bir fikrim yok :biggrin:

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Logitech'den şaşma derim

AeonfluxTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Trust GXT 152 kullanıyorum ve gayet memnunum .

ohranus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tuşluları hakkında ne düşünüyosunuz :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence hiç almayın en azından ben aldım pişman oldum klavye beş dakka çalışmasın pili sök tak yapıyom loji de böyle sorun yok tu her defasına klavye resetle::D

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aynen arkadaslar gibi bende logitech diyorum 27 liranı çöpe atma :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GXT 25 driver bulan var mı?bende var güzel ama macro ayarı yapıcam driver yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler elimde GXT 34 var fakat macro ayarını bi türlü yapamıdım ayarlamısını bilen varmı yardımcı olurmusunuz

Berkk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
70-100 Tl arasında mouse almayı planlıyorum. Açıkçası trust'ın g155 modeli cazip geldi. sosyal platformda bununla ilgili hep yabancı anlatımlar var. kullanan arkadaşlar var mı

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Logitech ve Razer al Trust'a bulaşma çünkü tek özelliği ucuzluğu benim abim aldı ve tek diyeceğim berbat.:confused:

Berkk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki uzun vadede beni ileri taşıyabilecek, tasarım ve oyunculuk anlamında bahsettiğim fiyat aralığında önerebileceginiz mouse var mıdır _FAUST_

Berkk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
almaya gittim bugün ama biraz ufak geldi o yüzden alamadım :)

Berkk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gözümü 402'ye çevirdim bir miktar daha birikim yapıp almayı planlıyorum. Baya iyi bir şeye benziyor fiyatına göre değer sanırım :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
gözümü 402'ye çevirdim bir miktar daha birikim yapıp almayı planlıyorum. Baya iyi bir şeye benziyor fiyatına göre değer sanırım :)
Vatan'a baktım gerçekten çok memnun kalmışlar bahsettiğin modelden.:)

Berkk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu forum sitesinde kullanan var mıdır acaba, olsaydı efsane olurdu :)

voLvodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan trust mouse um bir çalışıyor bir çalışmıyor
bu aldığım 2. trust mouse ofis içinde kullanıyorum maksimum günlük 2 saat çoğu zaman 1 saatten az
önceki mouse um logitechti 7 sene kadar kullanmıştım
malum fiyatlardan dolayı estetiği logitech e çok benzediği için tercih ettiğim trust mouse üzdü beni
Not : alalı 10 gün olmadı

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Şuan trust mouse um bir çalışıyor bir çalışmıyor
bu aldığım 2. trust mouse ofis içinde kullanıyorum maksimum günlük 2 saat çoğu zaman 1 saatten az
önceki mouse um logitechti 7 sene kadar kullanmıştım
malum fiyatlardan dolayı estetiği logitech e çok benzediği için tercih ettiğim trust mouse üzdü beni
Not : alalı 10 gün olmadı
Geçmiş olsun, sorun trustla alakalı değil aslında fiyatla alakalı. İçerisindeki sensör para ediyor onun kalitesi belli skalanın altına indiğinde kullanımlarda sorunlar baş gösteriyor. Tavsiyem ofis ekipmanlarında bütçe dostu tercihler yerine para kıymaktan yanadır. Yoksa Trust ürünleri bende kullanıyorum oldukça memnunum ama benim aldığım ürünler GXT 188 Laban ve GXT 890 Cada ürünleri fiyatları da ufaktan tuzlu sayılır.

voLvodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun, sorun trustla alakalı değil aslında fiyatla alakalı. İçerisindeki sensör para ediyor onun kalitesi belli skalanın altına indiğinde kullanımlarda sorunlar baş gösteriyor. Tavsiyem ofis ekipmanlarında bütçe dostu tercihler yerine para kıymaktan yanadır. Yoksa Trust ürünleri bende kullanıyorum oldukça memnunum ama benim aldığım ürünler GXT 188 Laban ve GXT 890 Cada ürünleri fiyatları da ufaktan tuzlu sayılır.
Adetli kullandığımız için maliyetten kaçıyoruz evet lakin en uygun trust ında yarı fiyatına aldığım mouse lar var.
Yine ofiste kullanıyoruz ve 1 yılını dolduracaklar, çok kalite beklediğimden değil ama kıyaslamaları yaparken bile huzursuz oldum.
(ofiste 8 masa var hocam elim gitmiyor)