TRT'den yılın skandalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
trt-kime-i..e-dedi-0912101200_m.jpg

Hayri Günel bir Odatv okuru.

22 Kasım 2010 akşamı TRT1 kanalında yayınlanan Stadyum programına izleyicilerin elektronik postayla soru sorarak katılabileceklerini duyduğunda, aklına daha önce Odatv’de yayınlanan ve adı geçen programa her hafta katılan Hakan Şükür’ün aldığı ücretle ilgili haber geldi.

Bunu bir soru haline getirerek program sunucusu tarafından verilen elektronik posta adresine bir ileti gönderdi.

İletide şunlar yazıyordu:

“Sorularımız Hakan Şükür'e...

Duyduk ki TRT'den Stadyum programı için her hafta 14 bin TL alıyormuşsunuz...para da HSBC Bank İstanbul Bomonti şubesine yatıyormuş...Eğer böyleyse...

1- Bu kadar para size neden veriliyor? İçiniz rahat mı...Hayır yani dini bütün bir insansınız ya ondan diyoruz...

2- Bu ücretin vergisi ödeniyor mu? Yani TRT'deki çalışma statünüzün adı nedir?

3- Bu ücretin alınmasında malum cemaatinizin payı ve gücü nedir? Ya da cemaat bu olayın neresinde ne kadar vardır?

4- Toplamda 728 milyarlık bir tutar bir hayli iyi öyle değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Bakalım bu sorularımız bir cevap bulacak mı?

Bekliyoruz...
Sevgiler...saygılar...
H.günel”

Bu iletiye TRT’den gönderilen cevap şöyleydi: (Türkçe yanlışları TRT’ye aittir)

“Hayri bey hakan sukur geldikten sonra sponsorlugu gelirleri 10 kar artti bunuda yazsaydiniz ridvanlar m.denizliler 3er 5 er trilyon alirken musade ederseniz turk futbolunun en basarili ismida onlarin 6 da birini alsin cemaatle ne alakasi var ideolojik yaklastiginiz her halinizden belli”

TRT’den gelen bu cevaba karşılık Günel şöyle bir mesaj gönderdi:

“Sorun da bu ya... Bu kadar paraları Hakan Şükür, Denizli, Dilmen niye alır?...Neyin karşılığı bu paralar? Hangi işin? 17 milyon işsizin kıvranarak süründüğü bir ülkede üstelik...İdeoloji diyorsunuz...Bunun neresi ideoloji...? Üstelik ben hala sorularıma cevap alamadım... Sizin mailinizdeki savunma şuna benziyor biraz...Ağca katil ama başkaları benzer programlar yapınca suç değil, TRT yapınca suç... Böyle savunmadı mı TRT de kendisini?...Yuh olsun mu size, bana bizlere...hepimize...olsun mu? Hatta yazıklar olsun mu? Bence olsun...”

TRT’den ise bu maile şöyle cevap geldi:

“vicdani rahatmis arz talep meselesi ntv spor ve lig tv 3 katini veriyor gitmiyor hayri cim...”

Hayri Günel TRT’ye yine cevap yazmaya devam etti:

“Cevap bu öyle mi?... Bu kadar ayağa düştü yani Hakan Şükür... Böylesine orta malı oldu desenize... Bir de "Hayricim" değil "Hayri'ciğim" olacaktı yanılıyor muyum?...Laubaliliği ise hiç hesaba katmıyorum…Arz talep meselesi öyle mi…?”

Ve devlet kanalı TRT’den Günel’e şöyle bir cevap geldi:

“Sanane gerizekali kiskanclik yapma i**e seneyede 2 katini verecez rejiden yaziyoruz binlerce mail geliyor nede olsa turk futbolunun krali ve adami hakan var yayinda raitingler super sen bile seyrediyosun ya ayi”

İşte TRT’nin Hayri Günel’e verdiği nihai cevap böyleydi.
Kısacası Türkiye sonunda devlet televizyonundan "i..e" yanıtının verildiğini de gördü.

İşte o mesajlaşmanın belgeleri:

trt_1_.bmp

trt_2_.bmp

trt_3_.bmp

trt_4_.bmp

Odatv.com

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hak etmiş adam...

Ben olsam cevap dahi göndermezdim...

Sırf karşı tarafı kızdırmak için yapılmış bir olay...

Zaten bir yerde Odatv.com geçiyorsa oradan düzgün bir şey beklemeyeceksin... Adamların her haberi her cümlesi her satırı Provokasyon... Sürekli Kin ve Nefret kusuyor... Haber adı altında toplumu kışkırtmaya çalışıyor...

Sürekli kurum ve kişilere saldırıyor...

Sonunda sürekli takip edenleri psikolojik olarak sorunlu insanlar haline getiriyor...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
adamda haketmiş yani ben olsam afedersiniz ama bende derdim o kadar işimin gücümün içinde bıdı bıdı konuşanları hiç sevme arkasındayım i..e diyen adamın

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
buradan anlaşılan,
hayri denilen vatandaş ve karşısında yazıştıkları kişiler birbirlerini tanıyorlar ve birbirlerine gayrı resmi bir ağızla yazabiliyorlar. dolayısıyla bu trt nin değil yazışanların arasındaki bir sorun. bunu kuruma mal etmemek gerekir bence..

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
İ**neye i**ne denir. Ağzına sağlık reji

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Hep aynı tavır. "Güç bizde, bizim istediğimiz olur."

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben Olsam Daha da Düz Giderdim Yine de İyi Sabretmişler ! Çoçuk Muhabbeti Gibi
" Şeker Niye Aldın Sakız Alacaktık . Hem Sen nasıl Şeker Alabiliyorsun Babam Sana Kaç Para Verdi . Benden fazla Verdiyse Hesabını Sorarım gibi ! Sorular Soruyo Hödük ya"

real_sinan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynı kişi acaba ntv ye ya da lig tv yede program yorumcularının ne kadar aldıklarını sordular mı?..Belki günümüz şartlarında evet onca aç insan varken bu kadar para oooovvv diyecek akdar çok görünebilir. Ne varki Hakan Şükür zekasını yeteneğini kullanmış ülkede belli bir konuma gelmiş. Bu maili yazan arkadaşımız çalıştığı kurumda kendisinin yarısı kadar maaş alan arkadaşıyla aldığı parayı hiç paylaşmış mı?. Mesele Hakanın ne kadar para aldığı değil. mesele hazımsızlık. ellerindeki gücü her gün biraz daha kaybetmişlik. TRT her ne kadar devlet kanalı olsa da bile üretim yapan bir müesese. Bazen rekabet edebilmek için 10 koyup 100 almak gerekmez mi?..Hakana o parayı vermezler ve daha az para ile bir yorumcu tutacaklar ise bu Reha Kapsal vs. de olabilir ancak kaç kişi Reha Kapsalın programını izler.
Neyseki TRT nin başında bu maili yazan hazımsız ve dünyayı burnunu ucundan gördüklerinden ibaret sanan zavallı ve beyin yoksunu kişiler yokta her geçen gün biraz daha kar ediyor. Aksi durumda Hakana ve diğerlerine yapmadığın bu yatırımın neticesinde zarar eden bir kurumun faturasının milletin cebinden çalınacağını (daha önceki emsallerinden belli olduğu üzere) hesap edemiyorlar.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
mailleri okurken birşey dikkatimi çekti, ifade şu "kimsenin bişey izlediği falanda yok, şimdi kuran okuyacağız da" takiyyenin bu kadarınada pes diyorum...

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
resmen provako etmiş. sanki ahiret sorusu soruyorsun. hak etmiş...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Zuahahaha:D Son cevaba gülmekten alamıyorum kendimi hala:D
Baştan sona saçmalık olan bu duruma gülüp geçmekten başka cevabımda yok:D

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Eleman haketmiş bence bu küfürü :D Ben olsaydım saydırırdım heral :D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
hak etmiş.sonrada "bakın hakettim onlarda ağzımın payını verdi" diyerekten basına vermiş olayı :)

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Herkes de haketmiş diyor ya! Trt' nin ayıbını görecek vatandaş yok mu yani? Ne yani. ben şimdi trt ye saydırıyım trt de bana saydırsın. Bir devlet kanalı ya da özel kanal olması hiç farketmez .

Hakeder veya haketmez bu hiç öenmli değil. İ...e bir söz söylemiş. bu mu olmalıydı doğrusu. Atalarımız seneler öncesinden demiş: "tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" diye. şöyle dese uzar mıydı bu muhabbet: eleştirinizi dikkatle okuduk ve olumlu şeyler yapmaya karar verdik"

Sokaktaki vatandaş böyle bir kelime, böyle bir tavır takılabilir ama Medya oraganları böyle yazamaz! yazmamalı! çünkü iletişim yapıyorsun. Sen böyle yaparsan biz ne yapalım?

Şiddetle kınıyorum TRT' yi. Aynı zamanda sert bir dil kullanan oda tv şahsını...

Not: rıdvan felan denilmiş. Rıdvan la Hakan bir mi? Rıdvan açıklarla iyice öyle yorum yapar. Hakan ise, "iyi oyun çıkardılar, hocalarını tebrik ediyorum" vs gibi klişe laflar kullanıyor. para az ya da çok demiyorum. O parayı haketmiyor diyorum sadece

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
küfür edilmesi hoş değil tabiki ama provakasyon, takiyye hepsi ard arda gelmiş, biraz önce msnde gezerken bu haber oradada dikkatimi çekti fakat bir fark vardı, trt den vatandaşa küfür diye geçiyordu haber başlığı. birileri bunu kullanmaya çalışıyor. trt ( yada trt nin ilgli çalışanı) durup dururken bir vatandaşa niye küfretsin..

samuel_ts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence resimler ve yazılar gerçek değil veya kurmaca eğer gerçeksede yetkililerden yazılmış bir yazı kesinlikle olamaz adamlar böyle bir koz verirler mi karşıya? eğer vermişselerde :D adam baya hak etmiş

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
saçma .... neden hakan şükürün nekadar aldığını sorguluyor ve cemaale bagdastırıyorda
evlilik programlarında esra erolun aldığı rakamı bi düşünsün bakalım ayda 120 bin kime nasip oluyormuş iki kalca sallamayla...
trt neden bukadar kaale alsınki bir kişiyi akıl var mantık var aleyhlerine kullanılıcağını elbette bilirler...var bi dalavere gercek değil bence....türkiyede okadar işsizlik var demiş demişde kendisi bunun için ne yapmış milletin kazancını sorgulamaktan başka..
kendisine haftada 14 bin verilseydi kesin kabul etmezdi olmaz vicdanım rahat diğil deyip asgari ücret alırdı kesin...!

acun ılıcalı denen kişi iki program yaptı adam 50 milyonluk servet yaptı bunun gibi niceleri var tv işinde çok para var bu kesin
hatta bırakın tv yi bu sitenin yıllık kazancı ne biliyorsunuzmu ..reklamlardan bi dünya...ee herkesi bu şekilde düşünürsek vuralım bibirimizi ozaman ..sanene kardeşim çalmadığı sürece haram olmadığı sürece yetim hakkı olmadığı sürece alır istediği kadar parayı veren olduktan sonra...

lacivert88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu kanal a kişisinin b kişisinin kanalı değil ki(!) devletin kanalı. halkın vergileriyle finanse ediliyor. bir nevi halkın kanalı. halktan birisinin bu kanalda yapılan yayınlar hakkında gayette soru sormaya hakkı var. kişilerin aldığı paraların miktarını sorgulayabilir. a kanalında ya da b kanalında çıkan adamların ya da kadınların aldığı paraları halk nasıl sorgulasın. adam ben veriyorum der çıkartır. ama burası devletin kanalı, halkın kanalı elbette sorgulayacak, soru soracak.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Adam iyi dayanmış :D ve haklı sanane :mrgreen: Adam sanki T.D.K yok efendim ayırma işareti olacakmış. Bundan sonra bile ben saydırırdım :mrgreen:Sen ntv ye mesaj atıyormusun Rıdvan için ? Hem adam ikide bir savcıda :mrgreen: Rıdvana o parayı verenler nereden veriyor parayı ? (Trt Hakan ŞÜKÜR ü aldıktan sonra spor programı sırasında iyi reklam aldı trt pek fazla reklam yayılamaz ama stadyum sırasında iyi reklan yayınlıyorlar harbiden adamlar haklı ) Hem program futbol programı biliyosunuz ki muadillerinde küfürler havada uçuşuyor. Bence bu da bir karalama kampanyası hem o mesajların stadyumdan geldiği ne malum ? Posta sunucusu kurarakta böyle mesajlar gönderiliyor diye biliyorum

Berit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İstediği kadar provokasyon olsun, TRT çalışanı küfredemez.
Yapmayın Allah aşkına!
NTV bizim vergilerimizle yürümüyor ama TRT yürüyor.
Siyasi görüşler, tartışma dışıdır.
TRT'De Maç özetleri olmasa kim Hakan Şükür'ü izler?
O mu artırdı ratingi?
Gerçekci olun.