TRT Haber, 19 Mayıs'ta Cumhuriyet Bayramını kutladı!

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Benim yazdıklarım ile senin söylediklerinin hiç alakası yok... Ben ne kimseye hakaret ettim ne küfür ettim neden söylemlerin içinde CHP lafı geçti. Kendin çalıp kendin oynuyon.
Bu mesajlar bana ait idi değil mi? Ve evet, kendim çalarım sevdiklerimle oynarım. Çok güzel müzik yaparım fakat kimsenin hiçbir şeyine göz dikmem, eksiltmem, hak edene hak ettiğini son damlasına kadar veririm, hak etmeyenede son damlasına kadar lanet ettiririm fakat ne yalan yere ortaya laf atarım ne gönderme yaparak millete laf söyleyip sonrasında ben demedimde şöyleydide demem, düz söylerim ne varsa. Neyse söylenecek çok laf var fakat ortada buluşma imkanımızın olmayışını göz önünde bulundurursam uzatmanın hiçbir manası yok çünkü uzarsa kalpler kırılacak, hayat kalp kıracak kadar uzun değil.
Son olarak sözü ettiğim mesajlar ise:
1589930159381.png

1589930179828.png

1589930267764.png

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bu konu da kilitlenecek galiba.

Çok abartmaya gerek yok bence. İnsan hata yapabilir. Bu yanlışın/hatanın kasten yapılma ihtimali yok. İhmali olanlar hakkında da gerekli idari soruşturma açılmış zaten.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bu mesajlar bana ait idi değil mi? Ve evet, kendim çalarım sevdiklerimle oynarım. Çok güzel müzik yaparım fakat kimsenin hiçbir şeyine göz dikmem, eksiltmem, hak edene hak ettiğini son damlasına kadar veririm, hak etmeyenede son damlasına kadar lanet ettiririm fakat ne yalan yere ortaya laf atarım ne gönderme yaparak millete laf söyleyip sonrasında ben demedimde şöyleydide demem, düz söylerim ne varsa. Neyse söylenecek çok laf var fakat ortada buluşma imkanımızın olmayışını göz önünde bulundurursam uzatmanın hiçbir manası yok çünkü uzarsa kalpler kırılacak, hayat kalp kıracak kadar uzun değil.
Son olarak sözü ettiğim mesajlar ise:
Ekli dosyayı görüntüle 99922
Ekli dosyayı görüntüle 99923
Ekli dosyayı görüntüle 99927

Senden tek bir ricam var yazdığım mesajları tane tane sindire sindire okurmusun bakalım ne anlayacaksın. ( Bu konuyuda zorla kapattıracan. )
Tane tane oku ama mesajları ve üstteki mesajı alttaki yazi ile değil hepsini tek tek oku.
Her mesajımda insan oğlu hata yapabilir bakım Özgür Özel bile ( Atatürk ilkelerini köküne kadar benimsemiş ve Atatürk ile geçen birisi o bile şaşırabiliyor diyorum. ) Ama senin dediğin CHP'liler TRT'den nefret eder gibi bir şey yazmadım. ( Etmek istersede edebilir banane özgür bir ülkedeyiz )

Ayrıca her fırsatta ben tarafsızım dersin sen neden üstüne alınıyorsun madem TRT'den nefret etmiyosun Ediyorsanda istediğin gibi yaz beni alakadar etmez...

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Sevgili arkadaşlar lütfen gereksiz yere siyasi söylemlerde bulunmayın, aynı içerikten olan diğer konu kapandı, takip ediyoruz bu konuyu, sakin kalın ve farklı mecralara yönelmeyin. Devam ettiği takdirde bu konuyu da kapatacağız.