- Reaksiyon puanı
- 129
o kim ya :S
çıkartamadım gercektenpeynirr dedi ki:oBsCuR HoMmE masallah sana...
emucum hatırlamadına eminmisin yoksa ben hatırlatiyimmi...
sen çıkattın galibaoBsCuR HoMmE dedi ki:
peynirr dedi ki:oBsCuR HoMmE masallah sana...
bi yerlerden tanıdık geliyor ama kim acaba bu peynir :SoBsCuR HoMmE dedi ki:peynirr dedi ki:oBsCuR HoMmE masallah sana...
peynir sende amam uzattın...CIA ajanımısınki bu kadar geçmişini gizliyosun...
yok dostum bende cıkartamadım daha (A)
lucifer dedi ki:Peyniri mod yapında rahatlasınNe önemli meseleymiş be,arkadaşlar sanal bir alemde yönetici olmuşsunuz veya olmamışsınız ne fark eder?Fazladan radyasyona maruz kalırsınız o kadar yani
![]()
patrick dedi ki:konuyu ilk gördüğümde Troy'un Vadisi olarak gördüm![]()
fish dedi ki:patrick dedi ki:konuyu ilk gördüğümde Troy'un Vadisi olarak gördüm![]()
çok kaydın başın döndü heralde pat![]()
doktor pilot mühendis seç işte biriniburhan altıntop dedi ki:yaw troy abi ben ne olcam? hep üyecik mi kalcam![]()
peynirr dedi ki:askolsun luci harbi ayıp sanaüzdün beni simdi
![]()
ben moderatör olmak istiyom o nasıl oluyo?emubaltaci dedi ki:doktor pilot mühendis seç işte biriniburhan altıntop dedi ki:yaw troy abi ben ne olcam? hep üyecik mi kalcam![]()
![]()
chimera dedi ki:burhan altıntop, sabır önemlidir. Sabırlı olmanı tavsiye ederim. Herşeyin bir zamanı vardır. Mesajın sayın yükseldikçe aldığın rütbeler değişecek.![]()
chimera dedi ki:burhan altıntop, sabır önemlidir. Sabırlı olmanı tavsiye ederim. Herşeyin bir zamanı vardır. Mesajın sayın yükseldikçe aldığın rütbeler değişecek.![]()
emubaltaci dedi ki:Troy gençler böyle kandırıyon dimi![]()
100 msjburhan altıntop dedi ki:emubaltaci dedi ki:Troy gençler böyle kandırıyon dimi![]()
ne diyosun sennnnnn şimdi troy ben seni moderatör yapcam diye beni ...... NEEEEEEEEEE!!!!
Talha Ertunç dedi ki:100 msjburhan altıntop dedi ki:emubaltaci dedi ki:Troy gençler böyle kandırıyon dimi![]()
ne diyosun sennnnnn şimdi troy ben seni moderatör yapcam diye beni ...... NEEEEEEEEEE!!!!