- Reaksiyon puanı
- 129
Troy piyasda yok herzamanki gibi 
mavinok.ta dedi ki:Troy benide üyecik yapıver bi zahmet ahahahaaherkes bişi istiyo bende eskik kalmiyim dedim ahaha
![]()
obscur baktım bizim arşivlere yokoBsCuR HoMmE dedi ki:peynir sende amam uzattın...CIA ajanımısınki bu kadar geçmişini gizliyosun...
yok dostum bende cıkartamadım daha (A)
burhan altıntop dedi ki:ben moderatör olmak istiyom o nasıl oluyo?emubaltaci dedi ki:doktor pilot mühendis seç işte biriniburhan altıntop dedi ki:yaw troy abi ben ne olcam? hep üyecik mi kalcam![]()
![]()
peynirr dedi ki:yok kızlar torpilli merak etme :* ;D
patrick dedi ki:burhan altıntop dedi ki:ben moderatör olmak istiyom o nasıl oluyo?emubaltaci dedi ki:doktor pilot mühendis seç işte biriniburhan altıntop dedi ki:yaw troy abi ben ne olcam? hep üyecik mi kalcam![]()
![]()
nüfus kağıdını getir, işlemlere başlayalım. nüfusa kaydedelim seni![]()
aman kardes zati dieri senin yüsünden kilit yemiş bunuda dagıtma :^)burhan altıntop dedi ki:patrick dedi ki:burhan altıntop dedi ki:ben moderatör olmak istiyom o nasıl oluyo?emubaltaci dedi ki:doktor pilot mühendis seç işte biriniburhan altıntop dedi ki:yaw troy abi ben ne olcam? hep üyecik mi kalcam![]()
![]()
nüfus kağıdını getir, işlemlere başlayalım. nüfusa kaydedelim seni![]()
ya sen moderatörsün bana adminbilmemnetor lazım o burda tekmiş öyle dedi bana o halleder benim işi![]()
![]()
![]()
peynirr dedi ki:tanımammı ayooooll %(
yaaa ben eski formu istiyooooom %(
RuNaL dedi ki:peynirr dedi ki:tanımammı ayooooll %(
sevindimbende istiyorum.....bölüm acılsın eski forumcular köşesi die sen de oraya mod ol
![]()
peynirr dedi ki:RuNaL dedi ki:peynirr dedi ki:tanımammı ayooooll %(
sevindimbende istiyorum.....bölüm acılsın eski forumcular köşesi die sen de oraya mod ol
![]()
aaaa duu sen ben bi eski forumular diye konu acıım ii söledin valla ;D
Fun Club olur aslında, bazı arkadaşlar bize yeniymişiz gibi muamele yapıyorlar.RuNaL dedi ki:peynirr dedi ki:RuNaL dedi ki:peynirr dedi ki:tanımammı ayooooll %(
![]()
aaaa duu sen ben bi eski forumular diye konu acıım ii söledin valla ;D
farkında değilim :* ac tabi![]()