heygidin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Doğru söze +1...mavinok.ta dedi ki:bişe dicem ama :$
Troyun Galatasaray forması çok güzelmiş :$
özür dilerim FENERBAHÇEli kardeşlerim ama güzel yani :S
Doğru söze +1...mavinok.ta dedi ki:bişe dicem ama :$
Troyun Galatasaray forması çok güzelmiş :$
özür dilerim FENERBAHÇEli kardeşlerim ama güzel yani :S
Troy dedi ki:kızlara bi hal oldu yine gece gece
bana burda işkenceler yaplıo siz kavga ediosunuz.
çok aip
Troy Kan kırmızı ama Fener forması giydiğinde de aynı kanı taşıyordun kardeşim, nasıl oluor da oluor özünü inkar eden bişi giyip bu kadar eğleniosun? seviniosun? eş-dost fotoğrafımızı çeksin yaw ne güzel diyorsun.Troy dedi ki:bizim özümüz bugalatasaray. kan kırmızı bir kere. formaya gerek yok.
Troy dedi ki:
bu renklerr kime yakışmaz kiiibdco dedi ki:Bende diyom bi forma bu kadarmı yakışır![]()
Yani...ziraatci63 dedi ki:bu renklerr kime yakışmaz kiiibdco dedi ki:Bende diyom bi forma bu kadarmı yakışır![]()
onu soğuktan giymiştirrrwarkortali dedi ki:Bir ayrıntı dikkatinizi çektimi ??
İyi bakın Troy formayı tenine değmesin diye kazak üzerine giymiş![]()
Aslan cimbomlu işte bu![]()
Doğru.ziraatci63 dedi ki:onu soğuktan giymiştirrrwarkortali dedi ki:Bir ayrıntı dikkatinizi çektimi ??
İyi bakın Troy formayı tenine değmesin diye kazak üzerine giymiş![]()
Aslan cimbomlu işte bu![]()
vah gariplerim nelerle avutuyorlar kendilerini... yok tenine değmemiş, maçta giydiğini hissetmiş falan....warkortali dedi ki:Sivasspor maçında birlikte maçtaydık GS forması tenine değiyordu şahit oldum dondurucu soğukta montunu çıkarttı ve gördüm o sıcacık odanın içinde fb formasını çok sevdiği için giyecek hali yoktu en güzel yöntemi kullanmış kazağının üzerine giymiş helal sana troy alkışş alkışş![]()
![]()
bencedemavinok.ta dedi ki:troy uykusuzsun ne dediğini bilmiyorsun
sence bu mümkün mü?![]()