emelden
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 8
Gözlerime inanamıyorum. 

ama FENERBAHÇE forması daha bi yakıştı hiç çıkartmasın fenerli olsun troy bundan sonraseçiL dedi ki:güzele ne yakışmaz sözünü hatırlatayımmmavinok.ta dedi ki:arkadaşlar Troy'a FNERBAHÇE forması çok yakışmış dimi ama artık hiç çıkartmamasını mümkünse FENERBAHÇEli olmasını temenni ediyoruz ahaha![]()
![]()
mavinok.ta dedi ki:ama FENERBAHÇE forması daha bi yakıştı hiç çıkartmasın fenerli olsun troy bundan sonraseçiL dedi ki:güzele ne yakışmaz sözünü hatırlatayımmmavinok.ta dedi ki:arkadaşlar Troy'a FNERBAHÇE forması çok yakışmış dimi ama artık hiç çıkartmamasını mümkünse FENERBAHÇEli olmasını temenni ediyoruz ahaha![]()
![]()
baksana resimlerde ne kadar mutlu görünüyor ''Yaşasın!Sonunda bende FENERBAHÇEli oldum!'' der gibi poz vermiş
![]()
sözünü tutmasaydı başına gelecekleri düşünmek bile istemiyorum...seçiL dedi ki:Sonunda Sözünü Tuttu, helal olsun sana Troy![]()
Beşiktaş'ım hayat sensin,mavinok.ta dedi ki:ya seçil gel senide FENERBAHÇEli yapalımbitsin bu hüsranın
![]()
Hakkaten öyle yavcems dedi ki:sözünü tutmasaydı başına gelecekleri düşünmek bile istemiyorum...seçiL dedi ki:Sonunda Sözünü Tuttu, helal olsun sana Troy![]()
zaten yüzündende anlaşılacağı üzere sözünü tutar gibi bir hali yok da
"ne kadar güzelmiş bu forma ya, şimdiye dek giymediğim hataymış" der gibi bir hali var ki öyle zaten...
![]()
necibex dedi ki:Yazık Troy'a giymedi rahat yoktu, giydi yine rahat yok...
pek değerli fenerbahçe taraftarı kardeşlerim siz bunlara kendinizi kandırıyorsunuz pekala.bdco dedi ki:Hakkaten öyle yavcems dedi ki:sözünü tutmasaydı başına gelecekleri düşünmek bile istemiyorum...seçiL dedi ki:Sonunda Sözünü Tuttu, helal olsun sana Troy![]()
"ne kadar güzelmiş bu forma ya, şimdiye dek giymediğim hataymış" der gibi bir hali var ki öyle zaten...
![]()
zaten diyoruz gel Fener'e.Ki bence Fenerli olduda çaktırmıyo
![]()
Yanibdco dedi ki:Hakkaten öyle yavcems dedi ki:sözünü tutmasaydı başına gelecekleri düşünmek bile istemiyorum...seçiL dedi ki:Sonunda Sözünü Tuttu, helal olsun sana Troy![]()
![]()
![]()
seçiL dedi ki:pek değerli fenerbahçe taraftarı kardeşlerim siz bunlara kendinizi kandırıyorsunuz pekala.bdco dedi ki:Hakkaten öyle yavcems dedi ki:sözünü tutmasaydı başına gelecekleri düşünmek bile istemiyorum...seçiL dedi ki:Sonunda Sözünü Tuttu, helal olsun sana Troy![]()
![]()
![]()
giydiği zaman temizlendi haberiniz yoknecibex dedi ki:Troy fenerbahçe forması giydi, kolay değil tabi.
Troy temizlenmen lazım 40 rekat namaz,kurşun döktür,sadaka filan ver...
fotoğraflarında rahatsızlığa dair bir ifade görebiliyor musun?necibex dedi ki:Yazık Troy'a giymedi rahat yoktu, giydi yine rahat yok...
günah çıkarmak için sevinebileceği bir maça yeni forma alarak gitti zaten: sivasspor maçıbdco dedi ki:Hakkaten öyle yavcems dedi ki:sözünü tutmasaydı başına gelecekleri düşünmek bile istemiyorum...seçiL dedi ki:Sonunda Sözünü Tuttu, helal olsun sana Troy![]()
![]()
![]()
doğrusu yetki istemedim amaaaaaRuNaL dedi ki:cems abi hakkı abi sana tam yetki verdi sanırım![]()
![]()
Bir Fenerbahçelinin sözleri gibi geldi bunlar bana açıkçası...cems dedi ki:fotoğraflarında rahatsızlığa dair bir ifade görebiliyor musun?necibex dedi ki:Yazık Troy'a giymedi rahat yoktu, giydi yine rahat yok...
ben rahat olmadığı zamanları çok iyi biliyorum, FB forması öncesi yaşadığı herşey![]()
cems dedi ki:doğrusu yetki istemedim amaaaaaRuNaL dedi ki:cems abi hakkı abi sana tam yetki verdi sanırım![]()
![]()
varsa da yetkilerini formayı giydiğinde bırakmıştı zaten![]()