Tron Windows 7 Teması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan syf01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

syf01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tron-Legacy-Glass-Windows-7-Temasi.jpg

Tron Legacy Glass Theme (x86/x64)
Yıl : 2011 | OS : Windows 7 | 26.9 MB
Installation:
1.) Drag both 'Tron Legacy Glass .theme' and the 'Theme' folder to 'C:WindowsResourcesThemes'
2.) Right click on desktop -> Personalize…there you should see in Installed Themes.Click on it to apply theme.

Tron Legacy Glass Windows 7 Teması İNDİR – DOWNLOAD

Alıntıdır

Akut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gayet hoş olmş. başka temalar da varmı ?

syf01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gayet hoş olmş. başka temalar da varmı ?

Aslında çok tema mevcut elimde ama hotlife gibi upload siteleri yasakmış. Paylaşamıyorum bir yol bulursam paylaşacağım inş. Bir paket yaptım 39 temayı bir paylaştım :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Forum kurallarında bu konuyla alakalı bir eksik bulunuyor. Peşinen; Hotfile, Rapidshare, Mediafire gibi sitelerden paylaşım yapmak yasak deniliyor kullanıcıların zarar görmemesi gerekçe gösterilerek ya da gösterilmeyerek. Peki kullanıcı kendi emeğiyle hazırladığı çalışmasını ya da başka bir yerde görüp beğendiği, faydasını gördüğü bir şeyi nasıl paylaşacak? Yine bu sitelere yüklemeyecek mi? İllegal bir içerik barındırmadığı sürece elbette ki yükleyebilmeli. Neden 100 küsür binlik SDN bu paylaşımlardan mahrum kalsın. Paylaşılan her şey için mutlaka üreticinin bir web sitesi, kendisine ait bir sunucusu olması şartı aranmıyordur herhalde... :)

Bu şekildeki paylaşımların iki şekilde kontrolü var; ilk olarak paylaşan kişi bunun garantisini verecek ve mümkünse virüs tarama sonucunu da paylaşımına ekleyecek. İkincisi ise; SDN yönetimi indirilen içeriğin kullanımından oluşabilecek zararları hatırlatarak, paylaşılan dosyayı indirip indirmeme kararını kullanıcı inisiyatifine bırakacak (hatta bu kurallara da eklenebilir.) Ve herkes mutlu olacak. :closedeyes:

syf01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Forum kurallarında bu konuyla alakalı bir eksik bulunuyor. Peşinen; Hotfile, Rapidshare, Mediafire gibi sitelerden paylaşım yapmak yasak deniliyor kullanıcıların zarar görmemesi gerekçe gösterilerek ya da gösterilmeyerek. Peki kullanıcı kendi emeğiyle hazırladığı çalışmasını ya da başka bir yerde görüp beğendiği, faydasını gördüğü bir şeyi nasıl paylaşacak? Yine bu sitelere yüklemeyecek mi? İllegal bir içerik barındırmadığı sürece elbette ki yükleyebilmeli. Neden 100 küsür binlik SDN bu paylaşımlardan mahrum kalsın. Paylaşılan her şey için mutlaka üreticinin bir web sitesi, kendisine ait bir sunucusu olması şartı aranmıyordur herhalde... :)

Bu şekildeki paylaşımların iki şekilde kontrolü var; ilk olarak paylaşan kişi bunun garantisini verecek ve mümkünse virüs tarama sonucunu da paylaşımına ekleyecek. İkincisi ise; SDN yönetimi indirilen içeriğin kullanımından oluşabilecek zararları hatırlatarak, paylaşılan dosyayı indirip indirmeme kararını kullanıcı inisiyatifine bırakacak (hatta bu kurallara da eklenebilir.) Ve herkes mutlu olacak. :closedeyes:

Açıklama çok iyi olmuş aynen katılıyorum size.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
denemek isterdim hoş tema cidden. ama hotfile kıl bana :D