Soru Trojan

fatihh07_1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Az önce okuldaki tahtamızda virüs olduğunu öğrendim bende flash belleğimi takmıştım sanırım virüs ona geçti ödevimi yapıcaktım flashı taktım ve trojan/32 gibi birşey gördüm hemen flashı çıkardım sizce bilgisayarıma virüs bulaşmışmıdır ? 2-3 kere tarattırdım temiz çıktı windowsun kendi uygulamasından teşekkürler..

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Az önce okuldaki tahtamızda virüs olduğunu öğrendim bende flash belleğimi takmıştım sanırım virüs ona geçti ödevimi yapıcaktım flashı taktım ve trojan/32 gibi birşey gördüm hemen flashı çıkardım sizce bilgisayarıma virüs bulaşmışmıdır ? 2-3 kere tarattırdım temiz çıktı windowsun kendi uygulamasından teşekkürler..
eğer o yazıyo gördüysen sorun yoktur. Windows engellemiştir demek. Ama malwarebytes ile tarama yapın çıkmazsa sorun yoktur.

fatihh07_1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eğer o yazıyo gördüysen sorun yoktur. Windows engellemiştir demek. Ama malwarebytes ile tarama yapın çıkmazsa sorun yoktur.
tamam teşekkürler indirip bakıcağım genede emin değilim bilgisayarı yeni almıştım bi korktum

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
İrternetten CMD İle virüs temizleme var flashtaki virüsü temizleme için flashi takip kodu Yaziyosun virüs siliniyor bilgisayarına tekrar tarama yaptır problem çözülür