Trojan:Win32/Zpevdo.A

mehmet119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar pc yi yaklaşık 1 ay önce aldık hiçbişey yüklemedim sadece 2 oyun yükledim onlarda önceden oynadığım oyunlar. Pcde virüs taraması yaptım ve karşıma bu çıktı
sddssd.png
bu ne beyler napıcam,kaldırıldı yazıyor ama yinede emin değilim bana bi antivirüs önerebilirmisiniz, az önce eset nod32 antivirüs indirdim şuan tarıyor Bulunan Tehtid: 8 yazıyor.Bu virüsü engellemek için ne yapmalıyım? ve bu nerden gelmiş olabilir yardım edin

ardahawk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
81
Winrar'ı bilgisayarından kaldır ve Winrar'ın tüm dosyalarını kaldır. Ardından Winrar'ı buradan yükle.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba, gerekli güvenlik araçları önerilmiş. Bunlardan herhangi biri ile derin (tam tarama) gerçekleştirirseniz kötücülü sistemden temizlemeye yardımcı olacaktır.

mehmet119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar winrarı bilgisayardan kaldırdım ve tarama yaptım şuan birşey yok gibi görünüyor

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Arkadaşlar winrarı bilgisayardan kaldırdım ve tarama yaptım şuan birşey yok gibi görünüyor
Taramada hangi araç/ları kullandığını bilmiyorum, çünkü belirtmemişsin ama yukarıda önerdiklerimden en az ikisini kullanmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.