Trillian Astra'yı Hemen Deneyin

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Uzun zamandır kapalı beta sürecinde olan Trillian'ın devrim niteliğindeki yeni sürümü nihayet açık beta aşamasına geçti. Vakit kaybetmeden indirin.

Trillian nihayet sohbet programı Trillian Astra'nın açık beta sürümünü yayınladı. Windows Live, Google, Yahoo, AOL ve diğer anlık mesajlaşma servislerini tek potada eriten Trillian Astra, ayrıca ilk defa Facebook ve Twitter durum güncellemelerini de program üzerinden yapmanızı sağlıyor.
Uzun zamandır kapalı testleri süren Trillian Astra, şimdi Windows sürümü ile yayında. Mac, iPhone ve web için de çalışmaları devam eden sohbet programını indirerek deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
:: Trillian Astra beta sürümü indirin.
trillian-astra1244709050.jpg
:: Yeni sohbet programını denediniz mi?

Bilgi İçin : Trillian
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tip programlar bana karisik geliyor. turkcesi cikarsa belki kullanirim.eBuddy isimi goruyor. kucuk bir internet penceresinden hallediyorum isimi.maillere bakamiyorum ama olsun.

PaisibleCode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu programda özelliklerinde sesli sohbet diyo ama ben bulamadım yerini nerdedir bu sesli sohbet butonu????

zibilll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tip programlar bana karisik geliyor. turkcesi cikarsa belki kullanirim.eBuddy isimi goruyor. kucuk bir internet penceresinden hallediyorum isimi.maillere bakamiyorum ama olsun.

programın türkçesi mevcut

giriş ekranında sağ üst köşeden dili türkçe yaparsan otomatikman türkçe dil dosyasını indirip yüklüyor..

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
indirdikten sonra kuruyorsun ve türkçe dilde hata veriyor. daha sonra tüm dillerde aynı hatayı veriyor... program güzel ama kararlı sürümünü beklemek lazım yada eski sürümleri kullanmak daha mantıklı...

credo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu üzerinden bugüne epey zaman geçmiş ancak, Google'da "Trillian ile çevrimdışı sohbet" cümlesini aratırken SDN'yi görünce hemen koştum :) Trillian Astra 4'ü indirdim az önce de listede kimse de yok o yüzden deneyemedim, çevrimdışı sohbet etme özelliği var mı bu programın..? Kullanan arkadaşlar..?