Trendyol cüzdanımdaki parayı nakite çevirmek istiyorum

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Trendyol cüzdanında param var trendyoldan birşey almak istemiyorum parayı da bedava kayıt olup almıştım az da olsa zarar verebilmek için parayı nakite çevirmek istiyorum bunun için de steamden ürün alıp iade edip kartıma yatırmak istiyorum. Steam ürün alıp hemen iade istesem kartıma kabul olurmu

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
STEAM DIŞINDA YAPILMIŞ SATIN ALIMLAR
Valve, Steam dışından alınan ürünleri iade edemez (Örneğin, CD anahtarları veya 3. Parti Satıcılardan alınan Steam cüzdan kartları).
Kaynak: Steam İadeleri

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Oyuna çevirip almayı isriyorum
Parayı Trendyol'dan Steam'e aktarmanız için bir CD Key veya steam cüzdan kartı almanız gerekiyor ancak bu gibi durumlarda da iade yapılamıyor, yani oyun veya bakiye için yatırılan para Steam üzerinden yatırılmadıysa iade yok diyorlar.

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Parayı Trendyol'dan Steam'e aktarmanız için bir CD Key veya steam cüzdan kartı almanız gerekiyor ancak bu gibi durumlarda da iade yapılamıyor, yani oyun veya bakiye için yatırılan para Steam üzerinden yatırılmadıysa iade yok diyorlar.
Burda 50 liralık parayı 40 liraya satsam alan olurmu

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Hangi kredi kartıyla oyun alırsan anca ona iade yaparsın. Skin alip bynogame gibi siteden satip nakite cevirirsin ama ondada sitelerde nakit limiti olur. Skin satarak 25 TL uzeri cekiliyor karta (site hesabında 25tl olması lazım yani)

Tabi şöyle bir şey var sen 20 tl lik skin alsan sitede 15-20 arasına satabilmen gerek. Site burdan komisyonda kesecek. Hadi tahmini site hesabında 15 tl oldu diyelim. Sitenin 25 tl barajını geçebilmek için kartından 10 tl yatırıp 25 tl yi karta çekmene site yine izin vermiyor. Satarak 25 tl üzeri yapabilmen gerekiyor.

En iyisi o parayla oyun veya skin al bol bol oyna :D

Behzat Ç.

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Hangi kredi kartıyla oyun alırsan anca ona iade yaparsın. Skin alip bynogame gibi siteden satip nakite cevirirsin ama ondada sitelerde nakit limiti olur. Skin satarak 25 TL uzeri cekiliyor karta
Yaşım küçük TC lazım oraya ben kullanamam

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Trendyol, Cüzdanla steam cüzdan kodu satışlarını kapattı dostum.
Normal ürün alman gerekiyor ama zaten sen numarnaı kaydederek destek vermişsin adamlar o parayı reklam için gözden çoktan çıkarmışlar bu durum onlara zarar vermez ki.
Sen yaptığın kayıtla birlikte, hem uygulamasını indirdin, hem bilgilerini verdin, hem numaranı ve mailini kaydettin.
Şimdi istedikleri zaman sana reklamları sallayacaklar, verilerini paylaşacaklar yani :)
Bu iş dolar düşsün diye doları yakmaktan farksız :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Neden zarar vermek istediğini çözemedim ben.