NecronomicoN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 12
Evet 2 ayrı profille denedim malesef.
şuan denedim de geldi hemen lisans. formdaki sol kısmı değil de sağdaki
- OR -
Sign up quickly
using Facebook
Evet 2 ayrı profille denedim malesef.
Malwarebytes kurup boşyere sistem kasmayın
yaw S4BOT4J hocam hepsi iyi hoşta bu trend micro titanium çok gereksiz bir program bence..burdaki senin iletilerini gördükten sonra lisans anahtari ile beraber kurulum yapıp tirend micro yu kurdum...
Sonra ultra surf programını arkadaşımın evindeyken, aile korumasını aşmak için kullanıyordum ki çalıştırmama fırsat vermeden hooopppp virüs bulundu uyarısı verdi...
Bende tabi hiç ciddiyeti bozmadan hadi len ordan kereste dedim ve trend micro yu tarihin tozlu raflarına itmek üzere pc den kaldırdım.Ve tilki kürkçü dükkanı misali kaspersky babaya sarıldık yine
İyide bu programın iyi olduğunu sadece ben söylemiyorumki. Sende bu benim arkadaşım ona dokunma deseydin bir daha kızmazdı sana trend micro sen öyle dedi diye direk adamı öldürmüşsün. Olacak iş değil.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kaspersky ile Trend Micronun virüslere karşı koruma seviyesi 5,5 not ile aynı seviyede. Testte tabi tutulan güncel ve yaygın zararlılara karşı %100 gibi bir oranla yakalama seviyesi kaspersky ile eşit.
http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/julaug-2013/
İyide bu programın iyi olduğunu sadece ben söylemiyorumki. Sende bu benim arkadaşım ona dokunma deseydin bir daha kızmazdı sana trend micro sen öyle dedi diye direk adamı öldürmüşsün. Olacak iş değil.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kaspersky ile Trend Micronun virüslere karşı koruma seviyesi 5,5 not ile aynı seviyede. Testte tabi tutulan güncel ve yaygın zararlılara karşı %100 gibi bir oranla yakalama seviyesi kaspersky ile eşit.
http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/julaug-2013/
Bilgisayarınızı kurtardıysanız, kasaya erişimi yeniden sağlamak için bulunduğunu bildirin.
Bilgisayarınızın bulunduğunu bildirmek ve kasanın mührünü kaldırmak için Trend Micro Vault e-posta adresinizi ve parolanızı girin. Bu kimlik bilgilerini Trend Micro Vault'u başlattığınızda sağlamıştınız.
Kasaya mühür vurma özelliğini keşfettim bilgilendireyim dedim.
Eğer bilgisayarınız çalınırsa laptop, notebook, PC masaüstü vs. ( eve hırsız girme pc çalınma vs.) içerisindeki dosyalar sizin için önemli ve başkalarının eline geçmesin istiyorsanız bu çok önemli. lisansınızı etkinleştirdiğiniz üyeliğinize herhangi bir bilgisayardan girip pcme mühür vur diyorsunuz. Ve PC mühürleniyor. Taaki siz tekrar hesabınıza girip pcmi buldum diyene kadar.
ne mühürü.burası Türkiye. bir de nasıl çalışıyor bu sistem.çalan kişi online olacaksa.çöpe at gitsin.