Transformers: Revenge of the Fallen

Salt Okunur

Profesör
Katılım
1 Haziran 2009
Mesajlar
2,593
Reaksiyon puanı
42
Puanları
0
Autobots ve Decepticons savaşında ikinci perde! Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Transformers: Revenge of the Fallen'ın filmi de video oyunu da büyük ilgi görüyor.

Popüler filmlerin oyun haline getirilme geleneği, çok uzun zaman önce başlamıştı. Bu zincire eklenen en yeni halka olan Transformers: Revenge of the Fallen, PC ile beraber PlayStation 3, Xbox360, Wii, PlayStation 2 platformları için de geliştirildi. Film ile paralel bir konuyu işleyen yapıma ister Autobot olarak ister de Decepticon olarak başlayabiliyoruz.

101246887705.jpg

Oyunun içinde bulunan bonuslar sayesinde, çizgi diziden bölümler izleyebiliyorsunuz.

Seçimimizi yaptıktan sonra senaryo bölümü start alıyor. Evvela training'i geçmek gerekiyor. Yaklaşık 10 dakika kadar bu bölümü oynadıktan sonra, hemen hemen her türlü robot kontrolünü öğrenmiş oluyoruz. Madem artık hazırız, ilk görevimize geçiyoruz. Karşımıza gelen dünya haritası üzerinde çeşitli bölgeler bulunuyor. Tıpkı filmdeki gibi Shangai görevlerini yaptıktan sonra Amerika'ya, oradan da Mısır'a geçiyoruz.


::Transformers: Revenge of the Fallen oyunu hakkında görüşleriniz nelerdir?

Yazan
: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net
 

berckai

Profesör
Katılım
17 Mayıs 2008
Mesajlar
2,394
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
ya bırakın düşenin dostu olmaz :D ben nedense autobotları bir türlü sevemedim çok mu kötüyüm ya rabbi
 

ExCeLLeNT

Dekan
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
5,774
Reaksiyon puanı
17
Puanları
218
Bakın ben bu oyunu daha 4 gün önce mi ne torrent sağolsun:D indirdim yükledim serial,crack herşeyini yaptım.Grafikler resimdekine bakmayın gerçekten berbat oynanıştan bahsetmek istemiyorum oynanış diye birşey yok zaten bakın yemin ettim şimdi içimden ilk oyunu indirmek geliyor ilk oyun ne güzeldi ama gerçekten film oyunları kötü olur derler transformers:revenge of the fallen bu lafı fazlasıyla doğruluyor.Birde o Megan Fox var ya hani ilk filmin başrol oyuncularından ne kadar güzel olsa da beğenmedim yani tasarımları falan sesi kötüydü yapamamış.İlk transformers oyununda resmen yaşıyorduk ya çok güzeldi birsürü silah vardı bazı şeyleri alıp fırlatıyorduk vuruyorduk yerden robotu alıp fırlatıyorduk revenge of the fallende ise tek silahlar mermilerimiz ve bombalarımız başka birşey yok.Gerçekten hayatımda oynadığım en kötü oyundu 10 üzerinden 0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.1 veriyorum.
 

ismailarvasi

Öğrenci
Katılım
15 Ekim 2009
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
mrb ya hocam ben trainingi bir türlü geçemedim
geçemediğim yer arabanın sağa sola manevra yaptığı kısım her halde tuş konbinasyonunda hata yapıyorum. videosunu izledim yapamadığım yerden sonraki bölümde robot araba olarak ateş edebiliyor
yardımcı olursanız sevinirim yada pc için savesini yollarsanız sevinirim
 
Üst