Trabzonspor Taraftarının Çağrısına Muharrem Usta’dan İlginç Yanıt

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Trabzonspor taraftarlarının #SabırKAPandıUsta Başkan Muharrem Usta'ya yaptığı transfer çağrısına yanıt gecikmedi. Hem Usta'dan, hem de Trabzonspor kulübü resmi Twitter hesabından iki ilginç paylaşım geldi.

muharrem-usta-06-02.jpg


Durgun bir transfer sezonu geçiren Trabzonspor’da taraftarlar gidişattan memnun değil. Kulübü acil transfer yapmaya davet eden taraftarlar sosyal medyadan #SabırKAPandıUsta etiketiyle harekete geçti. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bu talebe sosyal medya hesabından yanıt verdi.


Usta ‘Forma ve kombineler :((‘ yazarak taraftarları kombine ve forma almaya davet etti. Usta’nın bu paylaşımına esprili yanıtlar geldi. Bir taraftar ‘Sen verecek Burak gelecek sana 50 bin forma’ yazarken bir başka taraftar ise kombinesini paylaşıp transfer istedi. Kimi taraftarlar ise Usta’ya destek çıkarak ‘Gaza gelmek yok Başkanım’ gibi ifadelerle forma ve kombine sözü verdi.



upload_2017-7-20_18-19-34.png

Daha sonra Trabzonspor hesabı da ilginç bir paylaşım yaptı. Atılan tweet’te üzerinde ‘Takım transfer yapsın kombine alayım’ ifadesi defalarca tekrar edilen bir görsel paylaşılırken şu ifadeler kullanıldı:

‘Mesele başarılı olunca destek olmak değil, destek oldukça birlikte başarmak! Bakış açını değiştirirsen her şey değişir. #EveGeçKalma’


upload_2017-7-20_18-20-10.png



Trabzonspor taraftarının çağrısına Muharrem Usta’dan ilginç yanıt
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
Kimse boşuna uğraşmasın bu sene de BEŞİKTAŞ şampiyon.
TEK YOL BEŞİKTAŞ
 
Üst