• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Trabzonspor: 2-2 :Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Turkcell Süper Lig'in 24. haftasındaki son maçta Trabzonspor ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor Alanzinho'nun golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole Galatasaray 19. dakikada Milan Baros ile cevap verdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 67. dakikada Arda Turan'la 2-1 öne geçen Galatasaray bu üstünlüğünü sürdüremedi. Trabzonspor 84. dakikada Colman ile eşitliği sağladı ve maç bu sonuçla sona erdi.

Karşılaşmanın 82. dakikasında Galatasaray'dan Yaser kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 46'ya çıkararak 3. sırada yer aldı. Galatasaray ise 44 puana yükselerek 5. sıradaki yerini korudu.
http://www.youtube.com/watch?v=15dtIwvXZrI

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray maçlara 10 kişi çıksın.En azından sudan sebeplerle oyuncumuz atılmaz.Biz bu lige aşırı fazlayız!!!

Ayrıca Yaser'in atılmasına sebep olan Down Sendromlu yardımcı hakeme de bir çift lafım var:"Ananı al da git!!!"

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
maç başında kadrolara bakarken ligtv yanlış mı yaptı diye düşünmüştüm ama sahaya baktığımda oyundaydı gs nin 12 adamı yunus yıldırım
şerefsiz hakem

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hakem Galatasaray'ın mı yoksa Trabzon'un mu 12. adamı herkes gördü.

Böyle kırmızı kart var mı?

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
2 Tarafında lehine çok düdük çaldı hakem ama yaserin kırmızısı gerçekten çok komikti dibinde olduğu hlade bilinçli yapmadığını nasıl görmez o yardımcı hakem anlamıyorum neyse alıştık 10 kişi oynamaya arda sakatlandı inş birşeyi yoktur hamburg maçı öncesi Teknikdrektöre gelince lincol yatıyor inadı bırak al işte Böle adamlardan teknikdrektörde olmaz boşa alındı bu bülent sırf Takımda üstünlük meselesi yüzünden 2 puan kaçtı baros formunda al lincol Takım coşsun..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Yaserin hareketi yardımcı hakemin tam önündeydi.Bu pozisyonda dirsek yok ama cok sert bir hamle var.Yan hakem kırmızı istedi orta hakem de verdi.Olur böyle şeyler..

KArtal ıma yarasın:D:D:DD:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence olmaz böyle şeyler. Dirseği atıyorsan vereceksin kırmızıyı. Ama ben ortada dirsek filan göremiyorum...

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ortada dirsek görmüyor musun hep söyledim yine söylüyorum bu gs liler dünyay at gözlüğü ile bakıyorlar

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet ortada öyle bir dirsek var ki Egemen'in ağzı burnu kırıldı, kanlar içerisinde kaldı.

Geçin bu işleri ya...

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
halen kendiniz savunabiliyorsunuz attığınız golde hiçbirşey yok her yapılan hareketin faul olması da normal ne diyelim tebrikler

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
9 kişi falan kalsak ancak yenerdi trabzon. Şansına küssün bi dahaki sefere : )

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
ya GS li arkadaşlar neden sadece kırmızı karttan bahsediyorsunuz ki?

Alanzinho ya yapılan gol öncesi hareket faul.Şimdi maraton izliyorum Erman hoca ve şansal da yüzde tüz faul dediler.

Yani maç da berabere hatalar da berabere..(sonuca etki eden)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ümit Karan'ın pozisyonuna ne diyorlar peki? Onu da söyle Zorhak.

İzleyemiyoruz ne yapalım. :D

Bu arada karar çok komik olunca takılıyoruz kırmızı karta...

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Kavga etmeyelim..
Fenerde dün berabere kaldığı için GS için fazla birr kayıp yok..
Maç galatasarayın hakkı idi...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kavga etmiyoruz olacak böyle şeyler.

Daha hiç bir şey bitmedi. Bu yarışta sonuna kadar varız...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Galatasaray kırmızı kart görmesine rağmen sahada 11 kişiydi hakemi tebrik etmek lazım.

Hakem hakem anlarsın ya...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray'ın ilk golünde faul verilebilir. Ona kabul. Ama bu kırmızı kart çok ağırdı.

Ayrıca Ümit Karan'a yapılan hareketin penaltı olduğunu düşünüyorum ben.

Hakemi anlıyorum anlıyorum. Gerçekten çok yardım (!) etti bize.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ortada dirsek görmüyor musun hep söyledim yine söylüyorum bu gs liler dünyay at gözlüğü ile bakıyorlar
Asıl sen at gözlüğüyle bakıyorsun.Baros'a ceza sahası çizgisi yakınlarında 2 kere sert faul yaptılar(Song ve Egemen),hakem olacak adam devam ettirdi.Yaser kollarını açmış,kolu Egemen'e çarpıyor(o sırada Egemen çoktan atılmalıydı oyundan),burdan kırmızı kart görüyoruz.Biz bu lige 11 kişiyle fazlayız.10 kişi anca baş edebiliyorsunuz bizimle(bu lafım sadece Trabzon'a değil,tüm rakiplere).
Galatasaray kırmızı kart görmesine rağmen sahada 11 kişiydi hakemi tebrik etmek lazım.

Hakem hakem anlarsın ya...
Yat kalk hakeme dua et.11'e 11 devam etse,beraberliği de kurtamazdınız!!!

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
myefsane kardeşim ne kadar söylesen boş kime söylüyorsun ki
haksızlık gs ye yapılmış yine mağdur onlarmış suçlu biziz ki faul bir pozisyondan gol yedik
suçlu bizi ki herşeye rağmen halen istanbul karşısında direnmeye çalışıyoruz.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hahhah yaser kollarını açmış egemen gelip arkadan çarpmış
oyun oynuyoruz herhalde kilit koltuğumdan altından geçince kilit bozulur.

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
18 yaşındayım ömrüm boyumca bu kadar saçma bi kırmızı kart görmedım adam gibi yenilmiş olsak ağzımı acmıcam olmaz böyle birşey

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
hahhah yaser kollarını açmış egemen gelip arkadan çarpmış
oyun oynuyoruz herhalde kilit koltuğumdan altından geçince kilit bozulur.
yaser uçmaya mı çalışıyordu o kolları niye öyle ama az daha sallasa kollarını havalancaktı :D:icon_:

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tek taktıkları konu o çünkü maçtaki tek haklı pozisyonları bak maçın geneli hakkında konuşan var mı top yerine alanzinho ya giren gs li oyunculardan konuşan var mı yunus yıldırım denen şerefsizin verdiği boş faul lerden bahseden var mı

hakki900

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gs de 2 maçda kırmızı gördü 11 kişi fazla demeye başladı beşiktaş ilk yarı bütün maçları 10 kişi oynadı bide fb ve gs ye karşı trabzonu rakip mi görüyosunuzda kendinize böyle eziyet ediyorsunuz

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Taraftar arkadaşlardan seviyeyi futbol veya hakem kalitesi ne kadar düşük olsa bile kendi kalitelerini korumalarını, fanatikliğe kaptırıp hakaret ve küfre yanaşmamalarını rica ediyorum.
Hepinize iyi bir hafta dilerim.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
o maçta bir kişi kart görmeliydi Egemen Korkmaz bu maçta nasıl kırmızı kart cıkmaz anlamıyom ortasahada yaptı faul verdi bariz tuttu çekti.kart yok..bi sarı kartla adam oyunu bitirdi helal olsun Yasere direk kırmızı veriyor haysiyetsiz hakem ne diyelim..

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tek Kelimeyle Bu Kadar BERBAT bir maç YÖNETİLEMEZ. Sırf Trabzonsporu yaktı HAKEM.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bırakın tartısmayı Trabzon'lu arkadaslarda aldıkları beraberliğe şükretsinler

Bu arada Alanzinho'nun golü süperdi

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
18 yaşındayım ömrüm boyumca bu kadar saçma bi kırmızı kart görmedım adam gibi yenilmiş olsak ağzımı acmıcam olmaz böyle birşey

az daha büyük olsan sen asıl olanları biraz daha mantıklı yorumlardın. Bir tane galatasaraylı çıkıp ilk yarı boyunca Alanzinho'nun başına gelenleri görmüyor. Daha çok sizlanırsınız. Hele hele, maçın son dakikalarında BJK taraftarının orada olmasını çok istedim. alın size tezahurat :

"Ayağa kalkın erkek gibi oynayın"