- Reaksiyon puanı
- 129
goller çok güzelmiş
Bırakın tartısmayı Trabzon'lu arkadaslarda aldıkları beraberliğe şükretsinler
Bu arada Alanzinho'nun golü süperdi
Bu soruyla da bu maçın yorumlarına son noktayı koydum galiba![]()
Allah aşkına şu dandik kupayı bir kere de siz alında görelim. Bu söylediklerine sen bile inanıyor musun acaba?Evet doğru hakem ortadaydı ama galatasayın orta saha oyuncusu gibiydi. Maç 11 e 12 başladı 83 üncü dakikada 11'e 11 oldu. Bu galatasaraylıları oldum olası sevmem. kendilerini iyi takım sanırlar hep. Ya hakemle ya şansla bir yere gelmişler. 9 yıl önce dandik bir teneke aldılar 90 sene anlatırlar. Ama fenerden yedikleri 6 yı kocaelinden yedikleri 5 i, tarbzondan yedikleri 2 tane 5 i hatırlamazlar.
Aynı macı konustugumuzdan emin değilim hakem kimi kurtardı sizi mi ? bizi mi ?İlk maçta da Elden gol attınız HAKEM sustu.
İkinci maçta sizi elimizden HAKEM kurtardı hala konuşuyorsun.
Arkadaşım Fenerbahçe ve Galatasaray'a HAKEMlerin ne kadar çalıştığı ortada. Olan Beşiktaş ile Trabzonspor'a oluyor.
Eziklikte son nokta.Sen şuna açıkça Galatasaray'ı çekemiyorum de,lafı fazla dolandırmaEvet doğru hakem ortadaydı ama galatasayın orta saha oyuncusu gibiydi. Maç 11 e 12 başladı 83 üncü dakikada 11'e 11 oldu. Bu galatasaraylıları oldum olası sevmem. kendilerini iyi takım sanırlar hep. Ya hakemle ya şansla bir yere gelmişler. 9 yıl önce dandik bir teneke aldılar 90 sene anlatırlar. Ama fenerden yedikleri 6 yı kocaelinden yedikleri 5 i, tarbzondan yedikleri 2 tane 5 i hatırlamazlar.
Eziklikte son nokta.Sen şuna açıkça Galatasaray'ı çekemiyorum de,lafı fazla dolandırma.Kendimizi iyi sanarmışız.Tüm Avrupa kabul ediyor,sen kabul etmesen ne yazar.Şampiyonluğun ne olduğunu unuttuğunuz için bizim halimizi anlayamazsınız.Biz de 25 sene şampiyon olamamanın ne olduğunu anlayamayız.Sizin kulübün müzesinde var mı acaba o teneke kupadan(ya da sizin kupa koyacak müzeniz var mı)?Her takımın tarihinde başarısızlıklar vardır.Önemli olan başarılarının başarısızlıklardan çok olması.Ucuz kırmızı kartı gören biziz,hakemden yakınan bunlar.Asıl siz kendi kendinizi yaktınız.Maçı zırt pırt durdurarak takımınıza kötülük ettiniz.biz de her aradan sonra gol attık.Keşke Trabzon taraftarı her 10 dakikada bir oyunu durdursaydı,tarihi fark atabilirdik.Türk hakemleri çok iyi olsaydı Avrupa'da 17 yaş altı Milli Takım maçları yönetmezlerdi
![]()
Tarih hocasısın galibakendi kendinle çelişerek, dahası tarihten hiçbirşey bilmeyerek burada bıdı bıdı etmen ne kadar iç acısı bir durum.
Ben miydim gölü elle atıp da arkadaşıma göz kırpan ilk maçta ?
Ben miydim orta sahada adamı biçen ? Dönüşünde golü atan ?
bırakın allah aşkına,
sizin kırmızı kartın verilebilirliği olduğu kadar verilmeyebilir de, kaldı ki kartı yan hakem verdirdi.
ama orta sahada o faul'ün başka bir adı varsa sen söyle.
Alın altın kupanızı (teneke değil ) kullanın tepe tepe. O kupayı kaldıranlar şimdi madalyalarını satıyorlar daha bıt bıt edin buralarda. gidin topcunuza sahip çıkın. ( alper'di sanırım adı )
İnşallah bu sene de alırsınız altın kupayı, ben medyamızı görmek için istiyorum bunu ( galatasaray'ı sonuna kadar da desteklicem, 2000 de yaptığım gibi, saçma taraftarları soğutmazsa ) bakalım benim nacizane medya o kupaya geçen seneki gibi teneke mi diyecek. Geçen sen MVP seçilen adamın esamesi okunmamış, kupaya teneke kupa muamelesi yapılmış sen bana dert yanıosun buralarda. Hayde gülüm hayde..
Tarih hocasısın galiba.Orta sahada faul vardı,peki Baros'a ceza sahası dibinde yapılanlar neydi???Alper dediğin oyuncu bir maçta mı ne oynadı,anti-Galatasaray medyası kulübümüzü yıpratmak için onu kullanıyor.Kimsenin hatırlamadığı biri,birden kahraman oldu.Kupa falan kaldırdığı yok.Bana saçma taraftar diyorsan,bunu sana iade ediyorum.Çekemeyenlere ağzının payını vermem için uğraştıran sizlersiniz.Hayde gülüm hayde..
Eziklikte son nokta.Sen şuna açıkça Galatasaray'ı çekemiyorum de,lafı fazla dolandırma.Kendimizi iyi sanarmışız.Tüm Avrupa kabul ediyor,sen kabul etmesen ne yazar.Şampiyonluğun ne olduğunu unuttuğunuz için bizim halimizi anlayamazsınız.Biz de 25 sene şampiyon olamamanın ne olduğunu anlayamayız.Sizin kulübün müzesinde var mı acaba o teneke kupadan(ya da sizin kupa koyacak müzeniz var mı)?Her takımın tarihinde başarısızlıklar vardır.Önemli olan başarılarının başarısızlıklardan çok olması.Ucuz kırmızı kartı gören biziz,hakemden yakınan bunlar.Asıl siz kendi kendinizi yaktınız.Maçı zırt pırt durdurarak takımınıza kötülük ettiniz.biz de her aradan sonra gol attık.Keşke Trabzon taraftarı her 10 dakikada bir oyunu durdursaydı,tarihi fark atabilirdik.Türk hakemleri çok iyi olsaydı Avrupa'da 17 yaş altı Milli Takım maçları yönetmezlerdi
![]()
galatasaray büyük takım çaresiz bir eski futbolcusuna yardım edemediği için
galatasaray büyük takım eski futbolcularına bir jübile yapamayacaka kadar
galatasaray büyük takım bir sezonda 20 penaltı kullanarak şampiyon olduğu için
galatasaray büyük takım hakemler sayesinde maç kazandığı halde rakip takımı suçladığı için
galatasaray büyük takım yönetiminden futbolcusuna çirkef bir yapıya sahip olduğu için
galatasaray büyük takım avrupa da Türk takımın rakibini destekleyen ilk takım olduğu için
saygılar büyük takım
biz küçük ama 41 yıldır onurlu mücadele veren Trabzonspor
MVP derken kimi kast ettiğini anlamamıştım.Gökhan Ünal gibi kazma bir adama ödül verseler ne olur,vermeseler ne olur.İyi ki Galatasaray'a gelmemiş.Sokağa atacak kadar parası yok kulübümüzün.Emre Belözoğlu da şu an layığını buldu.fenerli olsanız bu çekememezliğini anlıcam da Trabzonlu olduğunuzu söylüyorsunuz.Sizle ben bir problem olduğunu düşünmüyorum.Bundan birkaç yıl önce siz şampiyonluğa giderken gönül şikesi yapmadığımız için kızıyorsanız da kızın.Galatasaray her çıktığı maça galibiyet için çıkar.Ufak hesaplardan biz anlamayız.keşke alıntılamışken full bir cevap verebilseydin.
Baroş'la gökhan ünal, sahaya oynamaktan çok düşmek içinm çıkmışlardı resmen. Alper'i ise işte bu kadar unutabiliyorsunuz. Ilk aldığınızda bu adam gerçekten de kral topçuydu. ama sakatlanınca ilgi Emre'ye ( hani kolunu bacağını sağa sola sokan, doğuştan FB li) döndü.
hayde selametle...
az daha büyük olsan sen asıl olanları biraz daha mantıklı yorumlardın. Bir tane galatasaraylı çıkıp ilk yarı boyunca Alanzinho'nun başına gelenleri görmüyor. Daha çok sizlanırsınız. Hele hele, maçın son dakikalarında BJK taraftarının orada olmasını çok istedim. alın size tezahurat :
"Ayağa kalkın erkek gibi oynayın"