• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Trabzonspor: 2-2 :Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ardanın bacağındaki delikten bahseden de yok :)

arda-bacak.jpg

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eray, hala aynı yerdesin birader yazmayayım dedim ama duramadım da, hakemi kötülemeye kalkmayın sakın. Ortada bir facia vardı. Ve teraziye vurduğunda bu hakem facianin kurbanı olarak bordo mavi rengi seçmişti. Ardanın pozisyonunda faulu verdi hakem, ki fauld max bir de sarı kart verirdi çünkü haraket topa sallanan ayağın aradaya gelmesi yani kontrolsüz hareketti.

ama bir de kontrolsüz hakem vardı inşallah ona da kartı federasyon, ya da mhk verir. Daha fazla ortalığı karıştırmayın da çarşı'ya kulak verin.

"ayağa kalkın, erkek gibi oynayın"

Not : Sapına kadar Trabzonspor taraftarıyım.

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ah ülen bi yenseydik nasi guzel olacaktı yaw:(
neyse salık olsun en azından yenilmedik..
ava devamm
yakında hamburger de iyecez
::D:D::D:

Posco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bırakın tartısmayı Trabzon'lu arkadaslarda aldıkları beraberliğe şükretsinler

Bu arada Alanzinho'nun golü süperdi

İlk maçta da Elden gol attınız HAKEM sustu.

İkinci maçta sizi elimizden HAKEM kurtardı hala konuşuyorsun.

Arkadaşım Fenerbahçe ve Galatasaray'a HAKEMlerin ne kadar çalıştığı ortada. Olan Beşiktaş ile Trabzonspor'a oluyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Trabzon'un golünden bir dakika önce Song son adam olan Baros'u düşürdü kırmızı kart çıkmadı. 10 kişi kalsaydı Trabzon daha 6. dakikada bu maç böyle bitmezdi.

Bizim golün öncesi fauldü. Ayrıca Arda'nın bacağını delen Egemen'e kırmızı kart çıkmadı.

Yaser'i çok haksız attı hakem. Size göre Alanzinho'ya, bize göre ise Baros'a sürekli faul yapıldı.

Durum bu yöndeyken bir yorum yapmayacağım artık. Mücadele çok güzeldi, iki takımda çok iyi mücadele etti. Bu güzelim maçı hakem mahvetti.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
AliA senin dediğin biri toplu alanda olan bir kaza diğeri ise bilerek istenerek atılan dirsek sence hangisi mantıklı...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla bunlar benim düşüncelerim. Dün spor programlarını da izledim ağırlık şu görüşte:

Dediğim gibi Baros'un pozisyonu faul ve son adam olduğu için Song'a kırmızı kart.

Galatasaray'ın golünde faul var.

Arda'ya yapılan hareket için tartışmasız kırmızı.

Yaser'in pozisyonu için kırmızı kart diyenler var. Karar çok ağır diyenler var. Atılsa da atılmasa da hiç bir şey denemez diyenler de var.

Sonuç olarak tek suçlu olan HAKEM...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Eğer TS nin golünden sonra elektriklerde sorun olmasaydı ts o rüzgarla 2 yi de atardı:)

Dua edin elektrikler gitti.

Dünyanın her yerinde gök gürlemesiyle elektirk gider mi?Eğer gitmezse bunun sebebi nedir neyi sağlam yapıyolar da gitmiyor?

Cevabın hatların yerin altından gitmesiyle ilgisi olacak diye düşünüyorum:)

Bu soruyla da bu maçın yorumlarına son noktayı koydum galiba:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir de 61. dakika olayı var. ;)

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Evet doğru hakem ortadaydı ama galatasayın orta saha oyuncusu gibiydi. Maç 11 e 12 başladı 83 üncü dakikada 11'e 11 oldu. Bu galatasaraylıları oldum olası sevmem. kendilerini iyi takım sanırlar hep. Ya hakemle ya şansla bir yere gelmişler. 9 yıl önce dandik bir teneke aldılar 90 sene anlatırlar. Ama fenerden yedikleri 6 yı kocaelinden yedikleri 5 i, tarbzondan yedikleri 2 tane 5 i hatırlamazlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet doğru hakem ortadaydı ama galatasayın orta saha oyuncusu gibiydi. Maç 11 e 12 başladı 83 üncü dakikada 11'e 11 oldu. Bu galatasaraylıları oldum olası sevmem. kendilerini iyi takım sanırlar hep. Ya hakemle ya şansla bir yere gelmişler. 9 yıl önce dandik bir teneke aldılar 90 sene anlatırlar. Ama fenerden yedikleri 6 yı kocaelinden yedikleri 5 i, tarbzondan yedikleri 2 tane 5 i hatırlamazlar.
Allah aşkına şu dandik kupayı bir kere de siz alında görelim. Bu söylediklerine sen bile inanıyor musun acaba?

Futbol bu. Kötü günündeysen Fenerden de Beşiktaştan da Trabzondan da 5-6-7-8 yiyebilirsin.

Ama açarsın kitapları bakarsın en farklı sonuçları kim almış?

Dandik kupa dediğin şeyi o zamanın en güçlü takımlarını eze eze yenerek aldık kusura bakma.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İlk maçta da Elden gol attınız HAKEM sustu.

İkinci maçta sizi elimizden HAKEM kurtardı hala konuşuyorsun.

Arkadaşım Fenerbahçe ve Galatasaray'a HAKEMlerin ne kadar çalıştığı ortada. Olan Beşiktaş ile Trabzonspor'a oluyor.
Aynı macı konustugumuzdan emin değilim hakem kimi kurtardı sizi mi ? bizi mi ?:D

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eziklikte son nokta.Sen şuna açıkça Galatasaray'ı çekemiyorum de,lafı fazla dolandırma ;).Kendimizi iyi sanarmışız.Tüm Avrupa kabul ediyor,sen kabul etmesen ne yazar.Şampiyonluğun ne olduğunu unuttuğunuz için bizim halimizi anlayamazsınız.Biz de 25 sene şampiyon olamamanın ne olduğunu anlayamayız.Sizin kulübün müzesinde var mı acaba o teneke kupadan(ya da sizin kupa koyacak müzeniz var mı)?Her takımın tarihinde başarısızlıklar vardır.Önemli olan başarılarının başarısızlıklardan çok olması.Ucuz kırmızı kartı gören biziz,hakemden yakınan bunlar.Asıl siz kendi kendinizi yaktınız.Maçı zırt pırt durdurarak takımınıza kötülük ettiniz.biz de her aradan sonra gol attık.Keşke Trabzon taraftarı her 10 dakikada bir oyunu durdursaydı,tarihi fark atabilirdik.Türk hakemleri çok iyi olsaydı Avrupa'da 17 yaş altı Milli Takım maçları yönetmezlerdi :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eziklikte son nokta.Sen şuna açıkça Galatasaray'ı çekemiyorum de,lafı fazla dolandırma ;).Kendimizi iyi sanarmışız.Tüm Avrupa kabul ediyor,sen kabul etmesen ne yazar.Şampiyonluğun ne olduğunu unuttuğunuz için bizim halimizi anlayamazsınız.Biz de 25 sene şampiyon olamamanın ne olduğunu anlayamayız.Sizin kulübün müzesinde var mı acaba o teneke kupadan(ya da sizin kupa koyacak müzeniz var mı)?Her takımın tarihinde başarısızlıklar vardır.Önemli olan başarılarının başarısızlıklardan çok olması.Ucuz kırmızı kartı gören biziz,hakemden yakınan bunlar.Asıl siz kendi kendinizi yaktınız.Maçı zırt pırt durdurarak takımınıza kötülük ettiniz.biz de her aradan sonra gol attık.Keşke Trabzon taraftarı her 10 dakikada bir oyunu durdursaydı,tarihi fark atabilirdik.Türk hakemleri çok iyi olsaydı Avrupa'da 17 yaş altı Milli Takım maçları yönetmezlerdi :D

kendi kendinle çelişerek, dahası tarihten hiçbirşey bilmeyerek burada bıdı bıdı etmen ne kadar iç acısı bir durum.
Ben miydim gölü elle atıp da arkadaşıma göz kırpan ilk maçta ?
Ben miydim orta sahada adamı biçen ? Dönüşünde golü atan ?
bırakın allah aşkına,
sizin kırmızı kartın verilebilirliği olduğu kadar verilmeyebilir de, kaldı ki kartı yan hakem verdirdi.
ama orta sahada o faul'ün başka bir adı varsa sen söyle.

Alın altın kupanızı (teneke değil ) kullanın tepe tepe. O kupayı kaldıranlar şimdi madalyalarını satıyorlar daha bıt bıt edin buralarda. gidin topcunuza sahip çıkın. ( alper'di sanırım adı )

İnşallah bu sene de alırsınız altın kupayı, ben medyamızı görmek için istiyorum bunu ( galatasaray'ı sonuna kadar da desteklicem, 2000 de yaptığım gibi, saçma taraftarları soğutmazsa ) bakalım benim nacizane medya o kupaya geçen seneki gibi teneke mi diyecek. Geçen sen MVP seçilen adamın esamesi okunmamış, kupaya teneke kupa muamelesi yapılmış sen bana dert yanıosun buralarda. Hayde gülüm hayde..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kendi kendinle çelişerek, dahası tarihten hiçbirşey bilmeyerek burada bıdı bıdı etmen ne kadar iç acısı bir durum.
Ben miydim gölü elle atıp da arkadaşıma göz kırpan ilk maçta ?
Ben miydim orta sahada adamı biçen ? Dönüşünde golü atan ?
bırakın allah aşkına,
sizin kırmızı kartın verilebilirliği olduğu kadar verilmeyebilir de, kaldı ki kartı yan hakem verdirdi.
ama orta sahada o faul'ün başka bir adı varsa sen söyle.

Alın altın kupanızı (teneke değil ) kullanın tepe tepe. O kupayı kaldıranlar şimdi madalyalarını satıyorlar daha bıt bıt edin buralarda. gidin topcunuza sahip çıkın. ( alper'di sanırım adı )

İnşallah bu sene de alırsınız altın kupayı, ben medyamızı görmek için istiyorum bunu ( galatasaray'ı sonuna kadar da desteklicem, 2000 de yaptığım gibi, saçma taraftarları soğutmazsa ) bakalım benim nacizane medya o kupaya geçen seneki gibi teneke mi diyecek. Geçen sen MVP seçilen adamın esamesi okunmamış, kupaya teneke kupa muamelesi yapılmış sen bana dert yanıosun buralarda. Hayde gülüm hayde..
Tarih hocasısın galiba :D.Orta sahada faul vardı,peki Baros'a ceza sahası dibinde yapılanlar neydi???Alper dediğin oyuncu bir maçta mı ne oynadı,anti-Galatasaray medyası kulübümüzü yıpratmak için onu kullanıyor.Kimsenin hatırlamadığı biri,birden kahraman oldu.Kupa falan kaldırdığı yok.Bana saçma taraftar diyorsan,bunu sana iade ediyorum.Çekemeyenlere ağzının payını vermem için uğraştıran sizlersiniz.Hayde gülüm hayde..

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tarih hocasısın galiba :D.Orta sahada faul vardı,peki Baros'a ceza sahası dibinde yapılanlar neydi???Alper dediğin oyuncu bir maçta mı ne oynadı,anti-Galatasaray medyası kulübümüzü yıpratmak için onu kullanıyor.Kimsenin hatırlamadığı biri,birden kahraman oldu.Kupa falan kaldırdığı yok.Bana saçma taraftar diyorsan,bunu sana iade ediyorum.Çekemeyenlere ağzının payını vermem için uğraştıran sizlersiniz.Hayde gülüm hayde..

keşke alıntılamışken full bir cevap verebilseydin.

Baroş'la gökhan ünal, sahaya oynamaktan çok düşmek içinm çıkmışlardı resmen. Alper'i ise işte bu kadar unutabiliyorsunuz. Ilk aldığınızda bu adam gerçekten de kral topçuydu. ama sakatlanınca ilgi Emre'ye ( hani kolunu bacağını sağa sola sokan, doğuştan FB li :D ) döndü.

hayde selametle...

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7

Sen git biraz Haber Özel Programını izle. Kim büyük takım. Alper'e neden sahip çıkmadınız, o zamanın yıldızıydı UEFA kupası maçında ayağı kırıldı. Adam şimdi parasızlıktan açık artırmayla UEFA madalyasını satıyor. Büyük takıma bak, futbolcusuna bile sahip çıkamıyor.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
galatasaray büyük takım çaresiz bir eski futbolcusuna yardım edemediği için
galatasaray büyük takım eski futbolcularına bir jübile yapamayacaka kadar
galatasaray büyük takım bir sezonda 20 penaltı kullanarak şampiyon olduğu için
galatasaray büyük takım hakemler sayesinde maç kazandığı halde rakip takımı suçladığı için
galatasaray büyük takım yönetiminden futbolcusuna çirkef bir yapıya sahip olduğu için
galatasaray büyük takım avrupa da Türk takımın rakibini destekleyen ilk takım olduğu için
saygılar büyük takım
biz küçük ama 41 yıldır onurlu mücadele veren Trabzonspor

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
[SDNTV]http://facebook-video-6.vo.llnwd.net/video-ll-sf2p/v1182/143/73/1087840965665_17429.mp4[/SDNTV]

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
galatasaray büyük takım çaresiz bir eski futbolcusuna yardım edemediği için
galatasaray büyük takım eski futbolcularına bir jübile yapamayacaka kadar
galatasaray büyük takım bir sezonda 20 penaltı kullanarak şampiyon olduğu için
galatasaray büyük takım hakemler sayesinde maç kazandığı halde rakip takımı suçladığı için
galatasaray büyük takım yönetiminden futbolcusuna çirkef bir yapıya sahip olduğu için
galatasaray büyük takım avrupa da Türk takımın rakibini destekleyen ilk takım olduğu için
saygılar büyük takım
biz küçük ama 41 yıldır onurlu mücadele veren Trabzonspor

Offff of!

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
keşke alıntılamışken full bir cevap verebilseydin.

Baroş'la gökhan ünal, sahaya oynamaktan çok düşmek içinm çıkmışlardı resmen. Alper'i ise işte bu kadar unutabiliyorsunuz. Ilk aldığınızda bu adam gerçekten de kral topçuydu. ama sakatlanınca ilgi Emre'ye ( hani kolunu bacağını sağa sola sokan, doğuştan FB li :D ) döndü.

hayde selametle...
MVP derken kimi kast ettiğini anlamamıştım.Gökhan Ünal gibi kazma bir adama ödül verseler ne olur,vermeseler ne olur.İyi ki Galatasaray'a gelmemiş.Sokağa atacak kadar parası yok kulübümüzün.Emre Belözoğlu da şu an layığını buldu.fenerli olsanız bu çekememezliğini anlıcam da Trabzonlu olduğunuzu söylüyorsunuz.Sizle ben bir problem olduğunu düşünmüyorum.Bundan birkaç yıl önce siz şampiyonluğa giderken gönül şikesi yapmadığımız için kızıyorsanız da kızın.Galatasaray her çıktığı maça galibiyet için çıkar.Ufak hesaplardan biz anlamayız.

Not:Bu son mesajım buraya.bir yere varamayacaz nasıl olsa.Sizn doğrunuz size,benim doğrum bana.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
az daha büyük olsan sen asıl olanları biraz daha mantıklı yorumlardın. Bir tane galatasaraylı çıkıp ilk yarı boyunca Alanzinho'nun başına gelenleri görmüyor. Daha çok sizlanırsınız. Hele hele, maçın son dakikalarında BJK taraftarının orada olmasını çok istedim. alın size tezahurat :

"Ayağa kalkın erkek gibi oynayın"

O dediğin beşiktaş taraftarında nasıl bi kuyruk acısı varsa ki tahmin ediyorum sende o taraftarlardansın hala geçmedi. hala gs ile uğraşıyorsunuz. yazık. Bıdı bıdı etme bu ligde kim sova yönelik fulbol oynuyosa kendini yerde buluyo bu lig fazla bu adamlar. (lincoln kewel alanzinho vs.)

Trabzonluları anlıyorum ucuz kurtulduda beşiktaş yada fenerli arkadaşlara ne oluyor bilmiyorum. Korkunun ecele faydası yok. sizede sıra gelecek

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ehehe komik :) çok komik lan.. :) iki tarafta şikayetçi maçı tekrar edelim :)
bizim gsli arkadaşlar gol öncesi faul olduğunu kabul ediyor daşu ts li arkadaşlar niye baroşa yapılan hareketi ve ardayı öldürme cabasını kabul etmiyorlar anlamıyorum.. çekememezlik burda olsa gerek..

arkadaş var bir tane demişki 6 dan bahsetmiyorlar, niye bahsedelim bana bir söyle, mantıklı olaraktan.. herkes başarılarıyla övünür, tabi övünülecek başarısı varsa...

kimse kabul etmese de, çıldırsalar da, biz Türkiyenin en büyük, en güçlü klubüyüz..