Tr-tracker.com (Torrenturkey) Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar bu sitenin davetiyesini isteyen varmı?

Mod.: Davetiye dağıtımı SDN tarafından yapılmamaktadır ancak elinde davetiye olan üyelerimiz isteklere bu başlık altından karşılık vermektedirler !

Mail adreslerinize spam gelmesini istemiyorsanız adreslerinizi mesajlarınızda paylaşmaktan kaçınınız, davetiyeler elinde olanlar tarafından ö.m olarak iletilecektir.

tr-tracker dedi ki:
Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi uzun bir süredir http://torrenturkey.com adresi üzerinden hizmet veriyorduk.Sitemizin kalitesini hizmet anlayışını değiştirmeden hatta üzerine daha da kalite katarak yeni ismimizle aynı hizmeti sunmaya devam edeceğiz.Torrenturkey ailesinin maceraları artık http://www.tr-tracker.com adresinde devam edecektir. Hepinize geçiş aşamasındaki aksaklıklara gösterdiğiniz sabır için teşekkür eder bol paylaşımlar dileriz...

İlgili site kapandığı için konu kilitlenmiştir.

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elbette :D

Yazdık ama davetiyesiz üye alımı açık. :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
devilboy_ arkadaşımız elinde 200 davetiye olduğunu söyledi :) onu bekleyecez :=)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Evt banada söledi inşallah dorudur xD

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu torren nedir ne değildir. yenilirmi içilirmi ne işe yarar . benide aydınlatın yahu. merak ettim.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ne davetiyesi, arkadaşlarında dediği gibi üye alımı açık.Ben daha yeni üye oldum.

kadırga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üyeliğe kapalıdır deniyor ama arkadaşlar umarım elinizde davetiye vardır

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
uzun zamandır torrent kullanan biri olarak sizlere tavsiyem çok fazla tracker takip etmemeniz nedeni genele bu bu siteler ratio uygulaması şart koşar şu anki koşullarda ortalama miktar 0.6 dır bu nedemektir 100 mb indirdiğiniz dosyanın en az 60 mb sini göndermek zorundasın konu böyle olunca siteden şutlanmamak için sürekli upload (seed) durumunda kalmak zorunda olursunuz bu hem internetteki işlerinizin aksamasına neden olur ayrıa cihazı açık bırakmak durumundakalırsınız ;) bu tavsiyeleri göz önünde bulundurmanızda fayda var iyi günler :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ah ulan kota :(

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Üye oldum teşekkürler

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
üyelik alımı kapanınca msn adreslerinizi yollarsanız sizi davet edebilirim süper site;)

Taka99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar ben bi türlü siteye giremedim ya :(

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Torrent sitesi msn yollarsanız davet ederim

Ecz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun zamandır torrent kullanan biri olarak sizlere tavsiyem çok fazla tracker takip etmemeniz nedeni genele bu bu siteler ratio uygulaması şart koşar şu anki koşullarda ortalama miktar 0.6 dır bu nedemektir 100 mb indirdiğiniz dosyanın en az 60 mb sini göndermek zorundasın konu böyle olunca siteden şutlanmamak için sürekli upload (seed) durumunda kalmak zorunda olursunuz bu hem internetteki işlerinizin aksamasına neden olur ayrıa cihazı açık bırakmak durumundakalırsınız ;) bu tavsiyeleri göz önünde bulundurmanızda fayda var iyi günler :)
Haklısın aslında.. Ama şu son zamanlarda yalnızca bir siteyi takip etmenin de pek işe yaramadığını öğrendim.. Ben turknova üyesiydim ve sadece orayı takip ediyodum.. Site kapanınca açıkta kaldım, harıl harıl davatiye aramaya başladım.. :confused1: Gene de elimizin altında 2-3 üyelik bulunmalıymış en az.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...