• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tr-tracker.com (Torrenturkey) Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar acaba elinde davetiyesi olan bir arkadaşım bana da davetiye gönderebilir mi? Bağlantım 8 mbit ve bilgisayarım 7/24 açıktır yani hep seed'de kalacağım.

adres: ozgr11@gmail.com

İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.

Elimde 3 tane davetiye mevcut...
Yalnız site beni fazla cezbedici gelmedi , yoksa yanılıyor muyum?

Not:Benden önce mesaj yazan 3 arkadaşa gönderdim.Güle güle kullanın...

tr-tracker dedi ki:
Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi uzun bir süredir http://torrenturkey.com adresi üzerinden hizmet veriyorduk.Sitemizin kalitesini hizmet anlayışını değiştirmeden hatta üzerine daha da kalite katarak yeni ismimizle aynı hizmeti sunmaya devam edeceğiz.Torrenturkey ailesinin maceraları artık http://www.tr-tracker.com adresinde devam edecektir. Hepinize geçiş aşamasındaki aksaklıklara gösterdiğiniz sabır için teşekkür eder bol paylaşımlar dileriz...

Konu başlığımız değişmiştir..

davetiye dağıtımı varsa bizlerde isteriz.

şimdiden ilginize teşekkürler

arkadaşlar bir tanede ben istiyorum davetiye. olan varsa lütfen banada bir tane gönderebilir mi acaba?

meram55@gmail.com

Yollandı

---------- saat 11:03 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:38 eklenmişti ----------

msayan86@gmail.com davetiye varsa alırsam sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Yollandı

---------- saat 11:15 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:11 eklenmişti ----------

Merhaba arkadaşlar banada davetyiye yollayan olursa çok sevinirim şimdiden herkeze teşekkürler.

saygılarımla

mathellon@gmail.com

Yollandı

---------- saat 11:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:15 eklenmişti ----------

Davetiye İsteyen Arkadaslar Bana pm'den ulasabilirler. bol Miktarda Davetiyemiz Mevcuttur.

msn em osman_arabaci_@hotmail.com arena-tr.com yada torrentturkey.com bunlardan davetiyesi olanlar gönderebilirmi acaba. bende bitturk.net leecturk.com, turktorrent.biz bunlardan davetiye gönderebilirim. saygılarımla

bir davetiye gönderebilecek arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım :)

taydag ( at) mynet ( dot) com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...