PhoenixClaw
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
LG sözünde durdu helal olsun hiç pişman değilim. Adamlar bu konuda en kötüyken bu sene liderliğe oynuyorlar.
An ve an paylaşım yapacağım.
2. Aşama
Şuan güncelleme öncesi yedek alınsın mı diye sordu bu da LG PC Suite'in gerekli ve başarılı olduğu gösteriyor.
3. Aşama
Yurda olduğum için çok yavaş inecek.
Yedekleme bitti, şuan 5.0'ı indiriyor.
​
Cihazım LG G3 32 GB
Arkadaşlar bildiğiniz üzere dün güzel haberi duyurdum sizlere, bir kaç kişi performans artımı diye sordu. Bu sorulara cevap vermek istedim.
Öncelikle yeni effectler gerçekten başarılı olmuş. Kullanırken görsel şölen yaşatıyor kısmen.
Stabil bir güncelleme IOS'a yakın diyebilirim. Daha oyunlar üzerinde deneme yapmadım fakat hemen uygulamaları yükledim. Bir kaç şey fark ettim.
RAM Kullanımı;
Eski android [4.4.2] sürümde LG G3'de sistem boştayken 1 GB - 600 MB arası gidip geliyordu.
Şuan yani android [5.0] sürümünde sistem boştayken kalan RAM 1.5 GB - 1 GB arası yani kesinlikle stabil olmuş.
ANTUTU [v5.3] Test;
Unutmayalım ki LG G2'ün ekranı Quad HD yani çözünürlük çok yüksek bu yüzden Antutu testlerinde diğer rakiplerine göre geride kalıyordu.
LG G3[32 GB] Android 4.4.2'de [39944]
LG G3[32 GB] Android 5.0 Lollipop'da [42199]
Sonunda 40000'leri gördük Quad HD olarak bence başarılı diyebilirim.
Yorumu size bırakıyorum.
Yurt da İnternet hızı iyi olsa video incelemesi paylaşacaktım nasip olmadı.
Buyurun bunlar LG G3 5.0' kendim çektiğim bazı görüntüler.

An ve an paylaşım yapacağım.
2. Aşama
Şuan güncelleme öncesi yedek alınsın mı diye sordu bu da LG PC Suite'in gerekli ve başarılı olduğu gösteriyor.
3. Aşama
Yurda olduğum için çok yavaş inecek.

​
Cihazım LG G3 32 GB
Arkadaşlar bildiğiniz üzere dün güzel haberi duyurdum sizlere, bir kaç kişi performans artımı diye sordu. Bu sorulara cevap vermek istedim.
Öncelikle yeni effectler gerçekten başarılı olmuş. Kullanırken görsel şölen yaşatıyor kısmen.
Stabil bir güncelleme IOS'a yakın diyebilirim. Daha oyunlar üzerinde deneme yapmadım fakat hemen uygulamaları yükledim. Bir kaç şey fark ettim.
RAM Kullanımı;
Eski android [4.4.2] sürümde LG G3'de sistem boştayken 1 GB - 600 MB arası gidip geliyordu.
Şuan yani android [5.0] sürümünde sistem boştayken kalan RAM 1.5 GB - 1 GB arası yani kesinlikle stabil olmuş.
ANTUTU [v5.3] Test;
Unutmayalım ki LG G2'ün ekranı Quad HD yani çözünürlük çok yüksek bu yüzden Antutu testlerinde diğer rakiplerine göre geride kalıyordu.
LG G3[32 GB] Android 4.4.2'de [39944]
LG G3[32 GB] Android 5.0 Lollipop'da [42199]
Sonunda 40000'leri gördük Quad HD olarak bence başarılı diyebilirim.
Yorumu size bırakıyorum.
Yurt da İnternet hızı iyi olsa video incelemesi paylaşacaktım nasip olmadı.
Buyurun bunlar LG G3 5.0' kendim çektiğim bazı görüntüler.