- Konuyu başlatan
Keysiz kursam olur mu?(kurmayı bilmiyorum keysiz nasıl kuracaksam) Keyim yok da.32 bit kullanmak hata bu sisteme. Her zaman 64 bit OS kurun.8.1 yerine 7'de kalmanız daha iyi olur. Hız açısından. 7 64 bit kurabilirsiniz.
Keysiz kursam olur mu?(kurmayı bilmiyorum keysiz nasıl kuracaksam) Keyim yok da.32 bit kullanmak hata bu sisteme. Her zaman 64 bit OS kurun.8.1 yerine 7'de kalmanız daha iyi olur. Hız açısından. 7 64 bit kurabilirsiniz.
Keye gerek yok kurmak için.Keysiz kursam olur mu?(kurmayı bilmiyorum keysiz nasıl kuracaksam) Keyim yok da.
Tamamdır hocam sabah araştıracağım. Kusura bakmayın size de zahmet verdim. İyi geceler.Keye gerek yok kurmak için.![]()
Sorun yok. İyi akşamlar.Tamamdır hocam sabah araştıracağım. Kusura bakmayın size de zahmet verdim. İyi geceler.
Hocam minidump dosyalarını atsam siz de bir bakabilir misiniz? Çünkü wifi adaptörü dediler ama önceden bu sorun yoktu.Sorun yok. İyi akşamlar.
Tamamdır. Bakalım.Hocam minidump dosyalarını atsam siz de bir bakabilir misiniz? Çünkü wifi adaptörü dediler ama önceden bu sorun yoktu.
Atıyorum.Tamamdır. Bakalım.
1 saat sonra bakacağım.Atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyrun.
Hocam bakabildiniz mi?
Tamadır.1 saat sonra bakacağım.
Bütün mavi ekranlar rtwlanu.sys (WI-FI)'ndan kaynaklı. Windows 7 ya da 8.1 64 bit kurun.Tamadır.
Nasıl kurabilirim? ISO dosyası mı indireceğim? Yardımcı olursanız sevinirim?Bütün mavi ekranlar rtwlanu.sys (WI-FI)'ndan kaynaklı. Windows 7 ya da 8.1 64 bit kurun.
Evet, ISO indireceksiniz. 8.1 64 Bit için:Nasıl kurabilirim? ISO dosyası mı indireceğim? Yardımcı olursanız sevinirim?
Hangi sürümü daha iyi olur sizce sistem için?Evet, ISO indireceksiniz. 8.1 64 Bit için:
Windows 7 Ultimate SP1 64 Bit için:
Windows 7 64 bit SP1 kurmanı öneririm. Bu İngilizce fakat kurduktan sonra Türkçe dil paketi kurman yeterli.Hangi sürümü daha iyi olur sizce sistem için?
Bunlardan birini indirip rufus ile USB'ye yazacağım. Sonra BIOS'dan USB'yi seçeceğim. CMD'den format (ve bir kod daha onu unuttum) yazacağım. Formatlayıp yeniden kuracağım. Yanlışım varsa söyleyin hocam. Çok bilgim yok. Peki ben format atınca bu Wi-Fi sorunu çözülecek mi?
Düzelme olasılığı yüksek.Hangi sürümü daha iyi olur sizce sistem için?
Bunlardan birini indirip rufus ile USB'ye yazacağım. Sonra BIOS'dan USB'yi seçeceğim. CMD'den format (ve bir kod daha onu unuttum) yazacağım. Formatlayıp yeniden kuracağım. Yanlışım varsa söyleyin hocam. Çok bilgim yok. Peki ben format atınca bu Wi-Fi sorunu çözülecek mi?
Bu şuan yüklü olan korsan olduğu için sorun çıkarır mı? Normalde çok daha önce yapacaktım fakat babam içinde korsan yüklü olduğu için sorun çıkar demişti.Windows 7 64 bit SP1 kurmanı öneririm. Bu İngilizce fakat kurduktan sonra Türkçe dil paketi kurman yeterli.
Düzelme olasılığı yüksek.
Türkçe dil paketi:
Yüklü olan OS ile bir alakası yok. İster korsan, ister orijinal Windows olsun. Hiçbir etkisi yok.Bu şuan yüklü olan korsan olduğu için sorun çıkarır mı? Normalde çok daha önce yapacaktım fakat babam içinde korsan yüklü olduğu için sorun çıkar demişti.
Ne söyleyip de ikna edebilirim? Çünkü ben de orijinal kullanıp güncellemeleri almak istiyorum. Sıkıntı olmazsa da çok iyi olur.Yüklü olan OS ile bir alakası yok. İster korsan, ister orijinal Windows olsun. Hiçbir etkisi yok.![]()
Format işini babandan gizli yapsanda olur.Ne söyleyip de ikna edebilirim?
Yapamazsam bir de. Neyse ben bir format USB si oluşturayım.Format işini babandan gizli yapsanda olur.Ama söylemen mecbursa aynen bunu demelisin.
Eğer bu USB'yi PC'ye taktığınızdan beri kesiliyorsa evet USB den kaynaklıdır.Yapamazsam bir de. Neyse ben bir format USB si oluşturayım.
ISO dosyasını indiriyorum.
@EFI Shell hocam evdeki internet de kesiliyor. Bu USB'den olabilir mi?
Hayır hocam taktığım anda değil kullanırken bir anda kesiliyor.Eğer bu USB'yi PC'ye taktığınızdan beri kesiliyorsa evet USB den kaynaklıdır.
Öyle derken bunu kullanmaya başladığınızdan beri anlamında demiştim. Evet olabilir.Hayır hocam taktığım anda değil kullanırken bir anda kesiliyor.
Link güvenli. Android bir cihaz olursa daha kolay olabilir. iOS'da biraz sıkıntılı.Hocam peki olacak mı yükleyince? Ayrıca dosya virüslü falan değil değil mi?
Bir de İOS olmaz mı?
Evde internet olduğundan belli kullanıyorum.Öyle derken bunu kullanmaya başladığınızdan beri anlamında demiştim. Evet olabilir.
Sağ olun gerek kalmadı.Link güvenli. Android bir cihaz olursa daha kolay olabilir. iOS'da biraz sıkıntılı.