Laufeyson
Rektör
Driver'ı aygıt yöneticisi üzerinden yüklemeyi dener misiniz? (Internette detaylı anlatımlar mevcut).Tp link tl wn823n adaptörü son zamanlarda mavi ekrana sebep oluyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar tüm dosyalarını kaldırdım Tp link in. Klasörleri boş. Ama driver yüklemiyor. Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
EFI Shell
Aygıt yöneticisi üzerinden de denedim. Ben driver dosyasını yüklemiştim ama o da eskisini kaldırın diyor. Kaldırdım ama yenisini kuramıyorum.Driver'ı aygıt yöneticisi üzerinden yüklemeyi dener misiniz? (Internette detaylı anlatımlar mevcut).
Kurarken yaşadığınız sorun nedir?Aygıt yöneticisi üzerinden de denedim. Ben driver dosyasını yüklemiştim ama o da eskisini kaldırın diyor. Kaldırdım ama yenisini kuramıyorum.
Kurmak için setup dosyasını açıyorum. Bu dosyayı tp link sitesinden indirmiştim. Setupu açınca install driver a basıyorum. Ama driver zaten yüklü önce eskisini silin diyor.Kurarken yaşadığınız sorun nedir?
Kurulumu WinRAR ile çıkartılıyorsa içinde ki dosyaları masaüstüne atın. .inf varsa Aygıt Yöneticisinden yükleyin.Kurmak için setup dosyasını açıyorum. Bu dosyayı tp link sitesinden indirmiştim. Setupu açınca install driver a basıyorum. Ama driver zaten yüklü önce eskisini silin diyor.
.inf yok. O sadece CD de var o da uyumlu değilmiş.Kurulumu WinRAR ile çıkartılıyorsa içinde ki dosyaları masaüstüne atın. .inf varsa Aygıt Yöneticisinden yükleyin.
.exe'yi 7-Zip ile açmayı deneyin.Hocam sizin bilginize güveniyorum inşallah bu sorunu çözeriz.
.inf yok. O sadece CD de var o da uyumlu değilmiş.
7-zip uygulaması yüklü değil ve internete bağlanamıyorum..exe'yi 7-Zip ile açmayı deneyin.
Aygıt yöneticisinden TP-Link'in donanım kimliğini yazabilir misiniz?7-zip uygulaması yüklü değil ve internete bağlanamıyorum.
USB\VID_2357&PID_0109&REV_0200Aygıt yöneticisinden TP-Link'in donanım kimliğini yazabilir misiniz?
Hem de çok yardıma ihtiyacım var.Aygıt yöneticisinden TP-Link'in donanım kimliğini yazabilir misiniz?
TP-Link Türkiye Müşterinizin yardıma ihtiyacı var.![]()
Hangi Windows yüklü? Kaç bit?USB\VID_2357&PID_0109&REV_0200
USB\VID_2357&PID_0109
Hem de çok yardıma ihtiyacım var.
Wİndows 7 32 bit.Hangi Windows yüklü? Kaç bit?
Bunu telefonunuza vs. indirip PC'nize kablo yoluyla atın. Sonra .zip'i çıkartın masaüstüne. Aygıt yöneticisinden yükleyin .inf ile:Wİndows 7 32 bit.
Hocam peki olacak mı yükleyince? Ayrıca dosya virüslü falan değil değil mi?Bunu telefonunuza vs. indirip PC'nize kablo yoluyla atın. Sonra .zip'i çıkartın masaüstüne. Aygıt yöneticisinden yükleyin .inf ile:
http://dl.drp.su/driverpacks/repack...2018/Realtek-7x86-U_1030.36.0604.2018-drp.zip
Hayır, temiz. Bilmediğim yerden bir dosya linki vermiyorum zaten.Hocam peki olacak mı yükleyince? Ayrıca dosya virüslü falan değil değil mi?
Bir de İOS olmaz mı?
Type-A normal usb kablosu mu?Hayır, temiz. Bilmediğim yerden bir dosya linki vermiyorum zaten.IOS'ta Lightning to Type-A yardımı ile dosya aktarımı mümkün.
Evet, normal USB kablosunun adı Type-A oluyor.Type-A normal usb kablosu mu?
Şimdi ben cevabınızı beklerken sildiğim dosyaları geri yükle yaptım. Oradan uninstall yaptım. Yeniden Cd den kurdum ama olmadı.
Sorun düzeldiyse yüklemenize gerek yok.Hocam şuan oldu. Pc internete bağlı. Attığınız dosyayı yükleyeyim mi?
Benim sorunum şuydu: Mavi ekran alıyordum ve minidump dosyalarını görünce (isterseniz buraya da atarım) Wireless adaptöründen kaynaklı bunu güncelle dediler. Ben driverı buldum yükledim ama kurmak için sürücüyü kaldırmak gerekiyormuş. Kaldırdım zaten sonrasını biliyorsunuz. Ben şuan en başa dönmüş oldum. Nasıl güncelleyebilirim veya neden mavi ekran hatasına sebep olur?
Ama hocam ben eski sürümü yükledim yine. Yani mavi ekran hatası almaya devam edeceğim gibi.Sorun düzeldiyse yüklemenize gerek yok.WI-FI sürücüsü, Ağ hizmetlerine geçersiz komut vs. ilettiğinden yaşanmış olabilir. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim bu arada.
![]()
Sorun yoksa ellememenizi öneririrm. Madem BSOD veriyor.Ama hocam ben eski sürümü yükledim yine. Yani mavi ekran hatası almaya devam edeceğim gibi.
Hocam şöyle: Mavi ekran almaya devam ediyorum zaten bu sürümde. Ayrıca modeminde interneti kesiliyor arada.Sorun yoksa ellememenizi öneririrm. Madem BSOD veriyor.![]()
O zaman TP-Link'in sitesinden indirebilirsiniz güncelini.Hocam şöyle: Mavi ekran almaya devam ediyorum zaten bu sürümde. Ayrıca modeminde interneti kesiliyor arada.
İndirdim ama kurulumda sıkıntı oluyor başta dediğim gibi.O zaman TP-Link'in sitesinden indirebilirsiniz güncelini.
Herhalde bozulmuş olabilir. Ama 64 bit bir Windows'ta denemenizi öneririm.İndirdim ama kurulumda sıkıntı oluyor başta dediğim gibi.
Hocam bu konuyu açmadan 10dk önce internet bağlıydı PC'ye. AVG yeniden başlatma istedi başlattım mavi ekran verdi. Açılışta da tp linkten hata penceresi açıldı.
64 bit 8.1 e geçmek istiyorum ama PC ilk geldiğinde bilgisayarcı içine korsan yüklemiş sorun olmasından korkuyorum.Herhalde bozulmuş olabilir. Ama 64 bit bir Windows'ta denemenizi öneririm.
Hiçbir sorun olmaz merak etme. Sisteminin özellikleri nedir?64 bit 8.1 e geçmek istiyorum ama PC ilk geldiğinde bilgisayarcı içine korsan yüklemiş sorun olmasından korkuyorum.
32 bit kullanmak hata bu sisteme. Her zaman 64 bit OS kurun.
- İşlemci: İntel Core 2 Duo CPU E7500 2.93GHz 2.94 GHz
- RAM: 4GB
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce G100
- Anakart: Lenovo 7304W6K