Tp link modem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yeni modem aldım 2 ay kadar bir süre oldu kopma sorunu yok memnunum fakat aniden ping çıkıyor oyunlarda eski modemim de öyle sorun olmuyordu ping çıkıyor ve sürekli yüksek kalıyor ve oyundan da düşmüyorum daha kötüsü bu.Ayrıca anlık download hız düşüklüğü yaşıyorum değerlerim iyi olsa da tam hızımı alamıyorum çoğu zaman..Sorun neyden kaynaklanıyor ?

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Türk Telekom kullanıcısı isen müşteri hizmetlerini ara ve anlık düşüş yaşıyorum de onlar bir kere kontrol etsinler hızında anlık dalgalanma oluyor mu diye sonra müşteri hizmetleri modemin güncel yazılımını yüklesin. Umarım sorunun çözülür.

Son düzenleme:

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
TTNET kullanıcısı isen müşteri hizmetlerini ara ve anlık düşüş yaşıyorum de onlar bir kere kontrol etsinler hızında anlık dalgalanma oluyor mu diye sonra müşteri hizmetleri modemin güncel yazılımını yüklesin. Umarım sorunun çözülür.

Geçen hafta aradım ve söyledim gerekenleri hiç yardımcı olmadılar sinyal değerlerin normal dedi bende biliyorum dedim modemi açıp kapatıyormusunuz dedi kendisine gelmesi için dedi daha sonra ttnet dns verdi :D sonra kapattım.Hani ciddi bir sorunum yok fakat oyunlarda ping sorunu olduğunda ister istemez huzurunuz kaçıyor

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Modemini iş yerinde kullandım uzun bir süre, kötü bir modem değil. Ben yeni TP-LINK Archer D5 modelini aldım şikayetim yok şimdilik.

Son düzenleme:

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Modemini iş yerinde kullandım uzun bir süre, kötü bir modem değil. Ben yeni TP-LINK Archer D5 modelini aldım şikayetim yok şimdilik.

Evet hocam kesinlikle kötü değil gayet yeterli iş görüyor ama yeni aldım modemi zaten bir daha değiştiremem bozuk mu onuda bilmiyorum yoksa arızaya götüreyim asıl sorun kaynağını bulabilsem

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Oyuna girmeden önce hız testi yaptım ping 7 download 23 cıktı gayet normal oyuna girdim 1 el oynadım sonra ping tekrar çıkmaya başladı sabit 800 lerde dolaştı o an speedtest yaptım ping 400 download 4 falan cıktı sorunu nasıl çözebilirim

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yukarı