Touchwizz sorunu lütfen yardım!!!

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar herkese merhaba. Galaxy s4 alalı 1 ay olmuyor ama touchwizz'de gezerken tutukluk yapıyor. Menüden widget menüsünde geçerken ekran bomboş görünüyor sonra birden widgetlar geliyor. Menüde dolaşırken hafif takılıyor. Arkadaşlar bunun çözümü var mıdır? Bilen varsa anlatabilir mi? Lütfen yardım... :helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
en iyisi başka launcher kullanmak sanırım :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Güncellemeden sonra inanılmaz akıcı çalışıyor aslında olmazsa cihazı bir sıfırla derim

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Güncellemeden sonra inanılmaz akıcı çalışıyor aslında olmazsa cihazı bir sıfırla derim
Kardeş onu ben de duydum ancak güncelleştirme yaparken pc de yeterli hafıza olmadığı için yarıda bıraktı. Bir daha da güncelle yazısı çıkmadı. Cihaz son sürüm diyor ancak destek hattıdeğil diyor. Bunun için illa servise migitmek lazım?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardeş onu ben de duydum ancak güncelleştirme yaparken pc de yeterli hafıza olmadığı için yarıda bıraktı. Bir daha da güncelle yazısı çıkmadı. Cihaz son sürüm diyor ancak destek hattıdeğil diyor. Bunun için illa servise migitmek lazım?

Bence bunun için servise verme telefonu. Başka bir bilgisayara takıp güncellemeyi yapabilirsin.

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güncelleme yap sıfırdan güzelce cihaz gayet akıcı çalışıyor