Touchwiz Saat widgeti saqt sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan /xo/
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar saatlerin geri alınması ile telefonum kafayı yedi. Kilit ekranı doğru saati gösteriyor ama ana widget 1 saat ileri gösteriyor. Samsung kullananlar, sizde de aynı sorun var mı? Widgeti kaldırıp yeniden konumlandırdım, telefona reset attım ama yine aynı.

8u9ura2u.jpg

ygygu7ys.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ayarlar - uygulamalar - tüm uygulamalara git ilgili widgeti bul verilerini temizle ve ön belleği de temizle bakalım ne olacak

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ayarlar - uygulamalar - tüm uygulamalara git ilgili widgeti bul ve verilerini temizle ön belleği de temizle bakalım ne olacak

Benim widget saat geri alınması olayından önce de sorunluydu. Düzelttim söylediğin şekilde.
Daha önce neden aklıma gelmedi ona yanarım. :P

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Birde saatin ileri geri alımlarında sorun yaşayan arkadaşlar şu iki tiki kontrol etsinler. Özellikle alttaki seçili olmazsa yerel saat otomatik değişmez.

tyj68.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Başta işe yaramıştı ki, Şehir ekleyince saat 12:15 oldu birden. :)

Saat dilimini değiştireyim dedim, o da olmadı. Diğer widgetlerde sorun yokken bu widgette sorun var.Gerçi çözüm olmasa da pek umrumda değil çünkü Accuweatherın kendisini indirdim ve onu kullanıyorum zaten.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Güncelleme yaptığında otomatik düzeliyor.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Accuweather widget'ı ne yaptıysam önbellek temizledim veriyi sildim ama wi fi üzeri güncellendikten sonra gene aynı oluyo çare bulan var mı

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
samsung kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım hiç..

otomatik saat dilimi işaretli değil mi gerçi yaz saatinde olduğunda widgette saatlın yanında küçük bir analog saat simgesi çıkıyor.. yada otomatikten çıkarıp +2 yi seçin sorun çözülür bir süre sonra kendine gelecektir :) 1-2 gün sonra tekrar otomatik yapabilirsiniz

furkan64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mEOkq1.png
VEo0kq.png
Sorunu çözdüm. Düzeltmenin bir yolu var. Galaxy note 4 kullanıyorum ve orjinal olarak accuweather programı yüklü geliyor telefona. Note 4 kullanıcıları ve sanırım diyer kullanıcılarda da işe yarar. Yapmanız gerekenler:
1- telefonunuzun tarih ve saat ayarlarına girin
2- otomatik tarih ve saat ayarla deyin.
3- saat dilimini otomatik ayarlatmayın elle seçin
4- saat diliminizi +3 saat olan ülkelerden birine ayarlayın. ben arabistan yaptım mesela.
5- böylece hem widget'deki saatiniz hemde telefondaki saatiniz doğru hale geliyor ve aynı saati gösteriyor. Ben otomatik şehir seçmesine de izin vermedim kendim manuel seçtim. Artık hava durumunu da doğru bir şekilde alıyorum.

Son düzenleme: