TouchSmart tx2 İle Parmak Dansı

Bu konuyu okuyanlar

Frostban3

Profesör
Katılım
10 Eylül 2008
Mesajlar
1,133
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
HP, özellikle tüketiciler için tasarlanmış, çoklu dokunmatik teknolojisine sahip endüstrinin ilk çevrilebilir dizüstü bilgisayarını duyurdu.

HP'nin TouchSmart masaüstü kişisel bilgisayarları için geliştirdiği dokunmatik yeniliği üzerine inşa edilen HP TouchSmart tx2 dizüstü bilgisayar dijital içeriklerini kelimenin tam anlamıyla parmaklarının ucunda isteyen, sürekli hareket halindeki kişiler için geliştirildi. tx2'deki gelişmiş HP MediaSmart dijital eğlence yazılım seti kullanıcıların fotoğraflar, müzik, video ve web içeriği gibi her türlü dijital dosyayı yalnızca ekrana dokunarak daha doğal bir şekilde seçmelerini, düzenlemelerini ve yönetmelerini sağlıyor.

hp_touchsmart_tx2_11230908067.jpg


El Yazısı Anında Metine Dönüşüyor

Kullanıcılar, tx2'yi bir tablet bilgisayara dönüştürerek, veri girişi için parmaklar dışında kullanılabilen kalemi sayesinde ekran üzerinde yazı yazabiliyor, çizim yapabiliyor, notlar alabiliyor ya da grafik çizebiliyorlar ve el yazıları otomatik olarak metne dönüştürülüyor.

hp_touchsmart_tx2_51230908096.jpg


Turion X2 Ultra İşlemcili

2 kg'den az ağırlıktaki tx2, 12,1 inçlik diyagonal BrightView LED ekrana sahip olacak ve Windows Vista Home Premium içerecek. Ayrıca AMD Turion X2 Ultra Dual-Core mobil işlemci ya da AMD Turion X2 Dual-Core mobil işlemci seçeneklerine sahip olacağı söylenen tx2'nin, Türkiye'de Mart'ta 1499 Dolar'dan satışa sunulması bekleniyor.

:: Haber ile ilgili düşüncelerinizi forumda paylaşın.

Bilgi için: HP
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst