Toshiba laptop sürücü sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neredo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Toshiba satellite L850-D 132 marka-model laptopu 2 gün önce aldım win 7 işletim sistemi yükledim fakat hiç bir driverı çalışmıyor. Toshiba'nın kendi sitesinden indiirdim yükledim driver ları fakat ne ses kısa yol tuşları ne usb 3.0 lar ne kamera ne de ekran kartı vs. hiç biri çalışmıyor. Lütfen yardım edin arkadaşlar kafayı yiyeceğim... :crying::crying::crying:

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar driver bulucu programla ekran kartı sorununu giderdim ancak hala usb 3.0 lar, ses kısayolları ve kamera çalışmıyor.

Driver ları nereden indireceğim yardım edebilir misiniz lütfen????

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olabilecek kimse yok mu!!!???

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Toshiba'nın kendi sitesinden indiirdim yükledim driver ları fakat ne ses kısa yol tuşları ne usb 3.0 lar ne kamera ne de ekran kartı vs. hiç biri çalışmıyor..

Laf ebeliği yapmadan önce ne anlatıldığını okumalısın!

nejaterol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu cevabından dolayı sen ve senin gibilere hiç içimden gelmiyor yardım etmek.Ama genede başka bir yardım arayanın işine yarar diye veriyorum bu bilgiyi.Bu verdiğim sırada sürücüleri yüklemezsen bir çok şey çalışmayacaktır ilk önce temiz bir format at sonrada bu sıralamaya göre sürücüleri yükle.
txs35.jpg

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabımda yanlış olan bir şey yok. Bu arada usb 3.0 lar hala çalışmıyor... :S

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Bu sistem, yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılayamıyor" hatası alıyorum, kurulum yapamıyorum :S

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olun lütfen sadece usb 3.0 ların driver ları kaldı!!! Win 7 32 bit işletim sistemim.

nejaterol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Windows 7 kurulumun baştan hatalı PC de 8GB ram var 64Bit sistem kurulması lazım Bilgisayarım üzerinde sağ tuş yapın özellikler gelen sayfada bakın RAM 3.25GB gözükür PC den verim alamazsın ve 8GB RAM kullanamazsınız böyle olunca benim verdiğim sürücülerde 64Bit içindir ya baştan format atın 64Bit kurun ve benim verdiğim sürücüleri yükleyin yada böyle devam etmek istiyorsanız sürücüleri 32Bit olarak indirin.amd USB 3.0 Driver-- 32 BİThttp://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/usb-20130917144117.zip?61567

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler yardımların için.

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verdiğin programların hiç biri çalışmadı arkadaşım formattan sonra. Bir şey bilmiyorsan yardımcı olmaya çalışma işler daha da b.ka sardı. formattan sonra wifi kapandı açılmıyor kaldım öyle.

Bilen biri yok mu yahu yardım edebilecek!!??

nejaterol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ne kadar haklıymışım, SEN ve senin gibilere yardım edilmiyeceğini baştan söylemiştim.
Beter ol iyice bozarsın, gidersin tamirciye bayılırsın paranı...

neredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Embesil herif kendine hayrın yok bi de kalkmış yardım etmekten bahsediyorsun. bi b.k bildiğin yok salak salak konuşuyorsun anca :D hallettim ben herşeyi sizden gelecek yardım allahtan gelsin! Aptal herif :D

nejaterol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@neredo

Gördüğüm ve okuduğum kadarıyla senin Ağız İSHALİN devam ediyor.

Bununla ağzını güzelce fırçala.
td1mw.jpg

Sonrada KOKU çıkmasın diye bununla kapat.
td2z5.png