Toshiba (L50BI5) Notebook Kampanyası TTNET bilgisi olan varmı

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
kampanyadan bu laptopu alan varmı almayı düşünüyorum bu modeli artıları eksileri nelerdir

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TH]İşletim Sistemi[/TH]
[TD]Windows 8.1 64 bit Single (EM)[/TD]
[/TR]
[TR="class: tableAreaEven"]
[TH]İşlemci[/TH]
[TD]Core i5-4210U[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Çözünürlük[/TH]
[TD]1.366 x 768[/TD]
[/TR]
[TH]Ekran Boyutu[/TH]
[TD]15.6 inç HD 200 CSV LD-Flat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Dahili Hafıza[/TH]
[TD]4 GB DDR3L (1600MHz)[/TD]
[/TR]
[TH]HDD[/TH]
[TD]500GB (5400rpm) SATA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Kamera[/TH]
[TD]HD web kamera[/TD]
[/TR]
[TH]Ağırlık[/TH]
[TD]2.2 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/toshiba-l50bi5-notebook-kampanyasi.aspx

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kampanyayla verilen üründen hayır beklenmez ki toshiba da casper gibi hem ısınma sorunu çok fazla

meryant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper ısınıyor demene katılmıyorum. Ben 6 senedir aynı casper i kullanıyorum harddiski çökmesi dışında hiçbir sorun yaşamadım. Bilgisayar araba gibidir, insan gibidir, korumasını, bakmasını bileceksin. Hizmet bekliyorsan hizmet edeceksin. TTNET e gelince bu kurumdan asla cihaz almayacaksın. Dikkat et 5 para etmez cihazı bir kampanyaya dahil ederek sokuştururlar. TTNET ten cihaz alacağına piyasadan bilinen ikinci el cihazı al ondan iyi. TTNET net uzak dur derim.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Casper ısınıyor demene katılmıyorum. Ben 6 senedir aynı casper i kullanıyorum harddiski çökmesi dışında hiçbir sorun yaşamadım. Bilgisayar araba gibidir, insan gibidir, korumasını, bakmasını bileceksin. Hizmet bekliyorsan hizmet edeceksin. TTNET e gelince bu kurumdan asla cihaz almayacaksın. Dikkat et 5 para etmez cihazı bir kampanyaya dahil ederek sokuştururlar. TTNET ten cihaz alacağına piyasadan bilinen ikinci el cihazı al ondan iyi. TTNET net uzak dur derim.

Arkadaş bu konuda haklı. Casper soğutma konusunda iyi değil. Söylediğin gibi bakımlı kullanılırsa ısınıp kapanma sorunları asla olmaz ama Casper soğutma konusunda gerçekten başarısız. Sen 6 senedir aynı Casper'i kullandığını söylemişsin genelleme yapmak doğru değil. Benim elime Casperin eski modellerini saymazsak neredeyse tüm modelleri geçti sana burda kronik sorunlarını saymakla bitiremem.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
teknik servisler bu cihazların chipset hatalarından geçilmiyor ve verdikleri hatalar %70 ihtimalle onarılmıyor. yine elde kalan cihazlardan birini halka takmaya çalışan bir ttnet ile karşı karşıyayız.

dy2clone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptop ısınma sorunlu hiç bakma. C4xx ve C6xx modellerinde de ısınma sorunu var

Reaksiyon puanı
16,128
5.nesil çıktı bu ellerinde kalanları kaktırma taktiği.