Toshiba Flash Bellek Biçimlendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sngl98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sngl98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, toshiba 8 gb flash belleğim var. Eskiden gayet çalışırdı. Bilgisayarımı değiştirdim. Yeni aldığım bilgisayara taktığımda flash belleğim çalışmadı. Daha doğrusu biçimlendirme gerekiyor uyarısı verdi. İçinde fotoğraflarım var biçimlendirme yapamam. Elimde bir tane daha toshiba 4gb flash bellek var. O, yeni aldığım bilgisayarda çalışıyor. Yani bilgisayarda sorun olduğunu sanmıyorum. Flash belleğimi nasıl kurtarabilirim ? İçindeki fotoğraflarım çok değerli onları kurtarmam gerek. Yardımlarınızı bekliyorum...

İşte aldığım uyarı aynen böyle :

ertul61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, toshiba 8 gb flash belleğim var. Eskiden gayet çalışırdı. Bilgisayarımı değiştirdim. Yeni aldığım bilgisayara taktığımda flash belleğim çalışmadı. Daha doğrusu biçimlendirme gerekiyor uyarısı verdi. İçinde fotoğraflarım var biçimlendirme yapamam. Elimde bir tane daha toshiba 4gb flash bellek var. O, yeni aldığım bilgisayarda çalışıyor. Yani bilgisayarda sorun olduğunu sanmıyorum. Flash belleğimi nasıl kurtarabilirim ? İçindeki fotoğraflarım çok değerli onları kurtarmam gerek. Yardımlarınızı bekliyorum...

bellege virus bulasmıs olabılır baska caresi varmı bilmiyorum ama silinen dosyalarını geri alabilirsin

sngl98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Silinen dosyaları nasıl geri alabilirim ki ? Bir de linux mint programı nasıl bir şey?

ertul61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
recovery my files programıyla biçimlendirme işleminden sonra hemen geri alabilirsin dosyaları

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Recovery my files programı dosyaları arıyor ama hani ararken yüzdelik dilim ve kalan süreyi gösterir ya işte ararken yüzdelik hep 0'dı ve 'kalan süre tahmin ediliyor' diyordu ben bunu 1 saat kadar falan bekledim fakat arama ne tamamlandı ne yüzdelik dilim arttı ne de bir dosyamı buldu. Başka programlar aradım. Recuva diye bir program buldum. Onda da aynı şeyler oldu. Linux mint programını da nasıl kullanacağımı ve ne işe yaradığını anlamadım. Sizce artık flash belleğim için yapılacak bir şey kalmadı mı ? Biçimlendirdikten sonra üzerine hiçbir şey yazmadım. İnsallah kurtarabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum

alaskayerlisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

öncelikle diskdigger ile belleğinizdeki dosyaları hdd ye çekebilirsiniz.
İşlemden sonra bad sectorleri temizlemek içinde HDD Regenerator programını kullanın.
Büyük ihtimal sorununuzu diskdigger çözecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
recovery programını indir flash belleği tak ztn kolay bir programdır hemen geri kurtarırsın fotoğraflarını

victorysan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayni sorun su an bende var flashim 8gb toshiba ve eskiden isigi yanip sonerken simdi yanmiyor ve ayni uyariyi veriyor ama bicimlendir desemde bicimlendirmiyor aygiti kurtaramazmiyim caresiz kaldim bilen bi cevap yazsin ALLAH (c.c.) rizasi icin