• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

TorrentTurk'te neler oluyor

bergoven

Öğrenci
bir zamanlar beğeniyle takip ettiğimiz torrentturk.com mahkeme kararıyla yasaklanmanın ardından bir daha toparlanamıyor. yılbaşında torrentturk.net adresinden de yayon yaparak dns yasağını delmeye çalışan sitede performans sorunlarının ardı arkası kesilmiyor. günün önemli bir bölmünde server hatalarıyla karşılaşıyorsunuz. sitede admin ve moderatör konumunda olanlar bu sorunları siteye rakipler tarafından yapılan saldırıara bağlıyolar. açıkçası ben buna bir anlam veremiyorum. suçu rakiplere atarak hataları örtbas etme gayreti gibi geliyor. bu sorunlara ben defalarca şahit oldum. sorunlar siteye aşırı yükleme yapmaya yönelik saldırılardan çok site yetersizliğinden kaynaklanıyor gibi geliyor. aksi takdirde site çalışır durumdayken, portlarda yoğunluk yokken kullanıcıların %70'e yakınının torrent indirememekten şikayet etmesini nasıl açıklayabiliriz ki. torrentturk mahkeme kararı sonrasında panikleyen yöneticilerin elinde dağılıyor maalesef. özgün sunumlar yerine diğer sitelerden araklanan torrentler de artmaya başladı. her sitede bunlar oluyor ama bu sitedeki fazla sık oluyor gibi geldi.

forumlarda yazmayı pek sevmem. o yüzden 1 yıldır hergün düzenli takip ettiğim sdn'ye bu konuda ayrıcalık tanımak istedim. türkçe torrent bulmak hakikaten zor. bu konuda başarılı olabileceği ümidi veren 2-3 siteden birinin çökmesine üzüldüm. bunları torrentturk forumlarında da yazmak isterdim ama maalesef özeleştiriye açık olmayan bir toplum olmamızın işaretleri orada da fazlasıyla var. yasaklı bir kullanıcı olmak istemedim açıkçası...

1- oh olsun...

2- paylaşımın önü kesilemez. İsminde Türk var diye aldanmamak lazım ;)

Sadece bu mesaj için üye olmuşsun, vay be siteye bayağ gıcık kapmışsın ama bir türlüde bırakamıyorsun. Ne diyeyim yabancı torrent siteleride var, torrentturk girmek için kimse zorlamıyor.

niye yeni üye olduğumu açıkladığım için cevap vermeyeceğim. forumlarda boş atışmaları sevmem.

VIP üyelik adı altında kullanıcılardan gelir elde edenler karılık olarak vaadetikeri hizmeti vermedeki aciziyetlerini başka sitelere çamur atarak örtbas ediyorlar. ben ne dediğimi biliyorum. oluşan hatalar saldırı değil. birileri bize saldırıyor izlenimi verip acemi kullanıcılara chat odalarında rakiplere hakaret ettirmek kolay iş.

ttorrenttürkü bıraktım. girebilmek için uğraşacağıma torrentleri aldıkları sitelerden indiririm. bu dediğim sadece türk dizileri için geçerli. yabancı filmler için dolu kaynak var. kaliteli yabancı r5 ve riperi izlemek için ratio matio uğruna kimsenin ağız kokusunu çekmedim çekmem.

gıcık kapmaya gelince. evet gıcık oldum bu Türk gençleri neden böyle, neden işini iyi yapacağına başkalarını suçlar diye gıcık oldum yine...!!!

eğer cevap yazıp iddialaşacak veya ithamda bulunacaksanız boşuna uğraşmayın. benim öyle şlere ayıracak vaktim yok!

Torrentturk' ün hızındaki düşüş, durduk yere site hatası insanın sinirlerini bozuyor, farkındayım. VIP üyelik konsununda sonuna kadar haklısın. O paraya çok daha iyi hizmet vermeleri gerekir. Ücretsiz siteler bile sana sınırsız upload hakkı veriyor,ratio oranı yok, üstelik sitede hiçbir sorun yok. Chat odasına gelince hepsi aynı kullanıcılar nedense, sadece kendi aralarında konuşurlar ve başkasını takmazlar.

Bazı şeylere alışmak lazım. Türkiye' de nedense çoğu kimse eleştiri alacak kapasiteye sahip değil, sonuçlarınıda görüyoruz zaten sağ sola saldırmak, kullanmaması gereken kelimeler kullanmak gibi.