• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Torrentturk davetiyesi sınırsız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben üye olmak istiyorum.Gönderirsen sevinirim.Şimdiden teşekkürler.makro-5@hotmail.com

bana daha önce gönderildi ama mail adresimi uzun süre kontrol edemdiğim için geçerliliğini yetirmiş tekrar gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler life_404@hotmail.com

uye_uye' Alıntı:
Lütfen bana da davetiye yollar mısınız ? eposta01@hotmail.com çok çok teşekkürler
life404' Alıntı:
bana daha önce gönderildi ama mail adresimi uzun süre kontrol edemdiğim için geçerliliğini yetirmiş tekrar gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler life_404@hotmail.com
fox15' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, bi davetiyede bana yollarsanız sevinirim hcagil15@gmail.com mail adresim..
nutro' Alıntı:
Arkadaşlar bana da bi davetiye yollarsanız sevinirim. hhbatur@gmail.com
backbone' Alıntı:
emubaltaci' Alıntı:
davetiye isteyen varsa ben yollayabilirim arkadaşlar ;)
bende istiyom :) electrorthanc@gmail.com şimdiden teşekkürler
ozgur101' Alıntı:
merhaba ozgur101@hotmail.com adresinede torrentturk davetiyesi gönderirseniz çok sevinirim kaç aydır uğraşıyorum davetiye alamadım şimdiden saolun ozgur101@hotmail.com davetiye gönderin lütfen

Davetiyeleriniz Gönderildi..

Arkadaşlar Lütfen Davetiye İsteklerinizde Forum Kurallarına Uymaya Dikkat Ediniz. Ayrıca E-Posta Adreslerinizi Yazmayı Unutmayınız.. ;)

Bazı Arkadaşlarımız Davetiyeleri Almadıklarını Söylüyorlar.. Lütfen E-Posta Adreslerinizin Önemsiz İleti ( Junk Mail) Kısmını Kontrol Ediniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...