Torrentturk davetiyesi sınırsız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makro5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben üye olmak istiyorum.Gönderirsen sevinirim.Şimdiden teşekkürler.makro-5@hotmail.com

life404

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana daha önce gönderildi ama mail adresimi uzun süre kontrol edemdiğim için geçerliliğini yetirmiş tekrar gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler life_404@hotmail.com

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
uye_uye dedi ki:
Lütfen bana da davetiye yollar mısınız ? eposta01@hotmail.com çok çok teşekkürler
life404 dedi ki:
bana daha önce gönderildi ama mail adresimi uzun süre kontrol edemdiğim için geçerliliğini yetirmiş tekrar gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler life_404@hotmail.com
fox15 dedi ki:
Merhaba arkadaşlar, bi davetiyede bana yollarsanız sevinirim hcagil15@gmail.com mail adresim..
nutro dedi ki:
Arkadaşlar bana da bi davetiye yollarsanız sevinirim. hhbatur@gmail.com
backbone dedi ki:
emubaltaci dedi ki:
davetiye isteyen varsa ben yollayabilirim arkadaşlar ;)
bende istiyom :) electrorthanc@gmail.com şimdiden teşekkürler
ozgur101 dedi ki:
merhaba ozgur101@hotmail.com adresinede torrentturk davetiyesi gönderirseniz çok sevinirim kaç aydır uğraşıyorum davetiye alamadım şimdiden saolun ozgur101@hotmail.com davetiye gönderin lütfen

Davetiyeleriniz Gönderildi..

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar Lütfen Davetiye İsteklerinizde Forum Kurallarına Uymaya Dikkat Ediniz. Ayrıca E-Posta Adreslerinizi Yazmayı Unutmayınız.. ;)

Bazı Arkadaşlarımız Davetiyeleri Almadıklarını Söylüyorlar.. Lütfen E-Posta Adreslerinizin Önemsiz İleti ( Junk Mail) Kısmını Kontrol Ediniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...