slm. arkadaşlar acilen bi davetiye lütfen. Şimdi den tegşekkürler...
doganyalnizlar@hotmail.com
se7en dedi ki:
gönderildicandogan dedi ki:slm. arkadaşlar acilen bi davetiye lütfen. Şimdi den tegşekkürler...
gönderildipashamm dedi ki:
tarsusi dedi ki:bir davetiye lütfen...şimdiden teşekkürler
[emaıl="tarsusi@hotmail.com"]tarsusi@hotmail.com[/emaıl]
hkmtky dedi ki:bana da daveetiye gonderir misin?
[emaıl="effendim@mynet.com"]effendim@mynet.com[/emaıl]
qu@ttro dedi ki:foruma yeni katıldım ama ilk işim sizden bir torentturk davetiyesi rica etmek verebilirseniz memmnun olurum mail [emaıl="kemalsmn@hotmail.com"]kemalsmn@hotmail.com[/emaıl]
insomnia dedi ki:bana da davetiye gönderebilir misin,teşekürler
afthylmz dedi ki:[emaıl="barmen55@hotmail.fr"]barmen55@hotmail.fr[/emaıl] simdiden tsekurler davetiye icin
@zeki dedi ki:banada gönderirmisin bi zahmet
[emaıl="zekeriyademir@gmail.com"]zekeriyademir@gmail.com[/emaıl]
dirtynigga dedi ki:mümkünse bir tanede ben alabilirmiyim
[emaıl="imer.ahmet@gmail.com"]imer.ahmet@gmail.com[/emaıl]
betrayer dedi ki:alabilirmiyim arkadaşım
[emaıl="alibirinci@gmail.com"]alibirinci@gmail.com[/emaıl]
Beli bir mesaj sayisi mi belirlesekamesfa dedi ki:Bakıyorumda yeni üye arkadaşlarımızın ilk uğradıkları yer torrent davetiyesi oluyor.![]()
galileo316 dedi ki:banada davetiye gönderirseniz çok sevinicem şimdiden teşekkürler galileo316@hotmail.com
posedion_07 dedi ki:Selamlar arkadaşlar . Bende bir davetiye alabilirmiyim .Teşekkürler
gtufekci@hotmail.com
davetiyeler gönderildi...GSunes dedi ki:Kardeş torrent053@hotmail.com İçin Bir Davetiye Alabilirmiyim... Şimdiden Teşekkürler ...
gönderildi...gok76ers dedi ki:Merhaba, bana da bir davetiye gönderebilir misiniz? tmac1ai3@gmail.com Yaptığınız bu uygulama için çok teşekkür ediyorum.
teşekkürleremubaltaci dedi ki:gönderildi...gok76ers dedi ki:Merhaba, bana da bir davetiye gönderebilir misiniz? tmac1ai3@gmail.com Yaptığınız bu uygulama için çok teşekkür ediyorum.
Zibi$ dedi ki:Allah bilir bütün yeni üyeler sırf bu davetiye yüzünden üye oluyor![]()
gönderildiJerusalem dedi ki:
gönderildicanseven dedi ki:Davetiye için üye oldum inkar edecek değilim ancak davetiye alıpta kaçacak değilim. forum çok güzel paylaşımlarımı göreceksiniz
cansevensworld@gmail.com