mrb arkım bende bı davetıye alabılırmıyım mrtaras@gmail.com
mynet disinda e-mail adresi verirsen iyi olur.ikikuyu dedi ki:ya bir türlü gelmedi gelende yeterli seviye değil diyor utfen bu son mailim apehaso@mynet.com
RaC dedi ki:arkadaşlar ben de davetiye alabilir miyim ???
salkimtas @ gmail.com
darkowner dedi ki:darkowner@hotmail.com kaç aydır bu anı bekliorum.. davetiye yollarsan gerçekten çook memnun kalırım..![]()
masterdevil dedi ki:mynet disinda e-mail adresi verirsen iyi olur.ikikuyu dedi ki:ya bir türlü gelmedi gelende yeterli seviye değil diyor utfen bu son mailim apehaso@mynet.com
mermerr dedi ki:mrb arkım davetıye geldı ama soyle uyarı verıyor
Hata oluştu!
Birden fazla hesap oluşturmak yasaktır. Şayet böyle bir durumda site tarafından yakalanırsanız tüm hesaplarınız kapatılır.
neden acaba![]()
baska adres versem ona yollarmısın of ya cok ıstıom davetıyokevet@hotmail.com
ikikuyu dedi ki:
can__can01 dedi ki:koraykubat@hotmail.com banada davetiye yollarsan sevinirim kardeş şimdiden tesekkrler....
@zeki dedi ki:slm arkadaşlar yeni tanışıp öğrendiğim "torrent" için sizden üye olduğunuz torrent sitesinden davetiye rica ediyorum .. teşekürler.
xzede@hotmail.com
darkowner dedi ki:darkowner@hotmail.com kaç aydır bu anı bekliorum.. davetiye yollarsan gerçekten çook memnun kalırım..![]()
yukardakilere gönderildi...alaturkajoker dedi ki:acarozer@gmail.com gönderirsen sevinirim...i
ikikuyu dedi ki:masterdevil dedi ki:mynet disinda e-mail adresi verirsen iyi olur.ikikuyu dedi ki:ya bir türlü gelmedi gelende yeterli seviye değil diyor utfen bu son mailim apehaso@mynet.com
deli_cocuq@hotmail.com
thufir dedi ki:ben de e-mule'den torrente geçeceğim eğer davetiye gönderebilirseniz.
hakan@mail.baskent.edu.tr
yukardakilere davetiyeleri yollandıenderknt dedi ki:Abi banada atabilirmisiniz.
mail adresim: by_enderknt@windowslive.com
talhaertunc-sdn@hotmail.co.ukemubaltaci dedi ki:ö.m. at bariugrastırma beni Talha
Talha Ertunç dedi ki:talhaertunc-sdn@hotmail.co.ukemubaltaci dedi ki:ö.m. at bariugrastırma beni Talha
cuteint dedi ki:cuteint@hotmail.com bi davetiye de bana yollarsanız sevınırım.sımdıden teskkler
gönderildidevillss dedi ki:slm arkadaslar banda davetiye atarsanız çok memnun olurum devillss_24@hotmail.com