• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Torrentturk davetiyesi sınırsız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrb arkım davetıye geldı ama soyle uyarı verıyor:(:(:(
Hata oluştu!
Birden fazla hesap oluşturmak yasaktır. Şayet böyle bir durumda site tarafından yakalanırsanız tüm hesaplarınız kapatılır.
neden acaba:(:(
baska adres versem ona yollarmısın of ya cok ıstıom davetı:( yokevet@hotmail.com

slm arkadaşlar yeni tanışıp öğrendiğim "torrent" için sizden üye olduğunuz torrent sitesinden davetiye rica ediyorum .. teşekürler.

xzede@hotmail.com

mermerr' Alıntı:
mrb arkım davetıye geldı ama soyle uyarı verıyor:(:(:(
Hata oluştu!
Birden fazla hesap oluşturmak yasaktır. Şayet böyle bir durumda site tarafından yakalanırsanız tüm hesaplarınız kapatılır.
neden acaba:(:(
baska adres versem ona yollarmısın of ya cok ıstıom davetı:( yokevet@hotmail.com
ikikuyu' Alıntı:
can__can01' Alıntı:
koraykubat@hotmail.com banada davetiye yollarsan sevinirim kardeş şimdiden tesekkrler....
@zeki' Alıntı:
slm arkadaşlar yeni tanışıp öğrendiğim "torrent" için sizden üye olduğunuz torrent sitesinden davetiye rica ediyorum .. teşekürler.

xzede@hotmail.com
darkowner' Alıntı:
darkowner@hotmail.com kaç aydır bu anı bekliorum.. davetiye yollarsan gerçekten çook memnun kalırım.. :)
alaturkajoker' Alıntı:
yukardakilere gönderildi...

ikikuyu' Alıntı:
masterdevil' Alıntı:
ikikuyu' Alıntı:
ya bir türlü gelmedi gelende yeterli seviye değil diyor utfen bu son mailim apehaso@mynet.com
mynet disinda e-mail adresi verirsen iyi olur.

deli_cocuq@hotmail.com
thufir' Alıntı:
ben de e-mule'den torrente geçeceğim eğer davetiye gönderebilirseniz.

hakan@mail.baskent.edu.tr
enderknt' Alıntı:
Abi banada atabilirmisiniz.
mail adresim: by_enderknt@windowslive.com
yukardakilere davetiyeleri yollandı

davetiye isteyip almayan varsa lütfen tekrar email adreslerini yazsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...