Torrent Sitesi Yaptırmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ziyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ziyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar torrent sitesi yaptırmak istiyorum en çok bilinen Templateshares scriptini kurup sitenin vip ayarları dahil bütün ayarlarını yapıp sorunsuz bir şekilde teslim eden arkadaş arıyorum bi sorun olduğunda destek alacağım biriolacak ücret konusuna gelince ne kadar istiyorsunuz görüşelim

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar torrent sitesi yaptırmak istiyorum en çok bilinen Templateshares scriptini kurup sitenin vip ayarları dahil bütün ayarlarını yapıp sorunsuz bir şekilde teslim eden arkadaş arıyorum bi sorun olduğunda destek alacağım biriolacak ücret konusuna gelince ne kadar istiyorsunuz görüşelim
Negatif bir yorum olacak ama benden sana bir tavsiye.
Torrent sitesi tutmaz!

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kardeş tutma şansı var veya yok onu bilemem ama tek başına girersen ya da girmek üzereysen tutma şansı çok az her neyse senin web sitenin hosting firması sana ftp bilgileri vermiştir sen filezilla programı ile giriş yap ardından Templateshares scriptinin dosyalarını site anadizinine at sonra sitene girip kullan

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ya sen çok olumlusun ya da ben çok karamsarım :)
Ama birçok şeyi göze almak lazım. Onlarca torrent sitesi var ve bu zamandan sonra açmak mantıklı değil. O kadar torrent sitesi varken neden başka bir siteye girsinler ki?
Ama tutturmuşsan "torrent sitesi kuracağım, torrent sitesi kuracağım" diye, o zaman kur bi hevesini al bari.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
kuracağın torrent sitesinin "ya tutarsa" gibi bir şansı da yok :D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardes bunu gelip burdan soruyorsan sana garanti ediyorum ki bu is tutmaz

ziyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş tutma şansı var veya yok onu bilemem ama tek başına girersen ya da girmek üzereysen tutma şansı çok az her neyse senin web sitenin hosting firması sana ftp bilgileri vermiştir sen filezilla programı ile giriş yap ardından Templateshares scriptinin dosyalarını site anadizinine at sonra sitene girip kullan

http://animeziyan.com/torrent/index.php

denemek adına xbtit scriptini kurdum fakat pek kullanışlı değil tss scriptini kurdum ama xbtitin tracker ayarlarından tamamen farklı torrent yüklediğimde bir türlü aktif edemedim okadar uğraştım ama nafile bu scripti kullanan site yöneticilerinden baya yardım istedim dönüp cevap bile vermediler:clap:neyse son çareolarak bulana kadar devam deneriz olmadıysada canımız sağolsun dünyanın sonu değil ya:turned:

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
İnşallah iyi bir server almışındır ki üye olanlar rahatça dosya çekebilsinler :)

ziyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah iyi bir server almışındır ki üye olanlar rahatça dosya çekebilsinler :)

yaklaşık on aydır kullanıyorum bir problem çıkmadı eğer vip üyelik sistemini faliyete geçirebilirsem server kalitesini arttırmayı düşünüyorum tabi

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Boş iş bence bu. Para kazanmak istiyorsan başka yollara da gidebilirsin ama çok masraf yaparsın Torrent Sitesi açaksan.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
http://animeziyan.com/torrent/index.php

denemek adına xbtit scriptini kurdum fakat pek kullanışlı değil tss scriptini kurdum ama xbtitin tracker ayarlarından tamamen farklı torrent yüklediğimde bir türlü aktif edemedim okadar uğraştım ama nafile bu scripti kullanan site yöneticilerinden baya yardım istedim dönüp cevap bile vermediler:clap:neyse son çareolarak bulana kadar devam deneriz olmadıysada canımız sağolsun dünyanın sonu değil ya:turned:
Sitenin tasarımı hiç güzel olmuş. :glare: