Torrent ile ilgili önemli soru

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir site var
sitedeki tüm dosyalar torrent dosyası
torrent dosyalarını bile indirme limitli veriyor
torrent dosya arama sitesine
http://torrentz.eu/ yani buna indirdiğim torrent dosyasının adını yazıp arıyorum
hiç birşey cıkmıyor
ben bu adamların torrent dosyalarını limitsiz bir şekilde nasıl indirebilirim?
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o bir torrent sitesi değil torrent arama sitesi, ve torrentlerin limitli verildiğini de ilk defa senden duyuyorum, hani ratio falan neysede...

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostlar yabancı site
mesela
müzikindir.exe dosyası var
buna tıkladığın zaman
pat sana torrent dosyasını veriyor
torrent dosyasını indiriyorsun fakat torrent dosyalarını bile limitli veriyor site
site özel bir site
600 usd vererek faydalanabiliyorsun.
asıl istediğim bu değilde
ben bu torrent dosyalarını
sitelerinden değilde
başka bir yerden indiremezmiyim ismiyle arasam?

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadasım sen sunu kullan arat anlattıkların cok sacma
isohunt.com
h33t.com

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
dostlar yabancı site
mesela
müzikindir.exe dosyası var
buna tıkladığın zaman
pat sana torrent dosyasını veriyor
torrent dosyasını indiriyorsun fakat torrent dosyalarını bile limitli veriyor site
site özel bir site
600 usd vererek faydalanabiliyorsun.
Asıl istediğim bu değilde
ben bu torrent dosyalarını
sitelerinden değilde
başka bir yerden indiremezmiyim ismiyle arasam?

600 usd??

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
@webadam ben torrentz.eu yu sürekli kullanıyorum. Senin bir yanlışın var sınırda yok parada.

torrentz.eu bir torrent index sitesi. üzerinde torrent dosyası bulundurmaz. aradığın dosyanın ilişkili torrent dosyaları hangi sitededir (private olmayan) bunları sana listeler. Sen o listeden hangi siteyi kullanmak istiyorsan arama üzerinde o siteye ve aradığın torrent e ulaşırsın. Sen kullanımda hata yapıyorsun. Yada bize anlatmak istediğn farklı ama yanlış anlatıyorsun. :)

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@webadam ben torrentz.eu yu sürekli kullanıyorum. Senin bir yanlışın var sınırda yok parada.

torrentz.eu bir torrent index sitesi. üzerinde torrent dosyası bulundurmaz. aradığın dosyanın ilişkili torrent dosyaları hangi sitededir (private olmayan) bunları sana listeler. Sen o listeden hangi siteyi kullanmak istiyorsan arama üzerinde o siteye ve aradığın torrent e ulaşırsın. Sen kullanımda hata yapıyorsun. Yada bize anlatmak istediğn farklı ama yanlış anlatıyorsun. :)
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION] ben torrentden pek anlamam senin dediğinde aklıma geldi
o sitenin dosyaları hangi sitededir onu nerden öğrenebilirim
orada arasam çıkar belki...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
@WebNick ben torrentden pek anlamam senin dediğinde aklıma geldi
o sitenin dosyaları hangi sitededir onu nerden öğrenebilirim
orada arasam çıkar belki...

Sorunu tam olarak anlayamadım. torrentz.eu da aradığım dosyanın hangi sitede olduğuna nasıl bakacağım diye mi soruyorsun?

Eğer benim dediğimi soruyorsan sana anlatayım olayı :

1) önce torrentz.eu sitesini açıyorsun search kısmına aramak istediğin dosyanın anahtar kelimelerini yazıyor ve serach e tıklıyorsun.

7h7vm.jpg

2) arama yaptıktan sonra seni şöyle bir sayfa karşılar. Burada dikkat etmen gereken sonuçlar içinde sponsored links lere tıklamayacaksın. sanırım sen bu hatayı yapıyorsun ondan 600 dolar kısmını görüyorsun. Aşagıda sıralanmış sonuçlardan istediğine tıklayacaksın.

7h7yw.jpg

Mesela ben 4. sıradaki the legend of korra episode 08 720p ye tıkladım. karşıma şöyle bir sayfa geldi.

3) sonuç sayfası

7h846.jpg

Gördüğün gibi torrentz.eu unun indexlediği siteler ve linkleri. Şimdi sen bu sonçlardan hangi siteyi kullanmak istiyorsan o sitenin linkine tıklayacaksın. Meselan ben genelde bitsnoop tercih ediyorum bu örnektede ona tıkladım ve sonuç.

4)işte bitsnoop sonucuna ulaştım. artık tek yapmam gereken Download torrent butonuna basarak torrent dosyasını çekmek be torrent istemci programımla bu dosyı çalıştırmak ve dosyayı indirmek. Aslında bu kadar kolay :)

7h86q.jpg

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@WebNick çözdüm eline sağlık :)
ismini arıyarak indirebiliyorum torrent dosyasını.
teşekürler.