Torrentle ilgili birkaç soru

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
http://torrentz.eu/

Torrent kullanan çoğu kişi yukarıdaki siteyi bilir. Bu site bir torrent arama motoru, aşağıdaki listede bulunan torrent sitelerinde arama yapıyor. Elbette arama yaptığı torrent sitelerinin bir bölümünde iş yok. Eskiden Demonoid de listedeydi ama kaldırmışlar.

http://torrentz.eu/help#indexed

torrentleech.org, zamunda.net, demonoid.me gibi sitelerde üyeliğim var ama indirmek istediğim torrent herkese açık torrent sitelerinde varken bu siteleri genelde kullanmıyorum. Halka açık sitelerden indirdiklerimi "cross seeding" ile bu sitelere (Sadece torrentleech.org'a! :)) yüklüyorum.

Bir torrent halka açık sitelerde bulunuyorsa ilk olarak "torrentz.eu"da o torrentin sayfasını buluyorum, o torrentin bulunduğu sitelerin listesini yani. Ben de listedeki bildiğim, güvendiğim halka açık torrent sitelerine tek tek girip o torrentleri indiriyorum. Hepsi aynı torrent olduğu için tek bir indirme oluyor ama bütün o indirdiğim sitelerin "tracker"ları bir torrentte toplanıyor.

Soru #1: Bu yaptığım yöntem benim sandığım gibi işe yarıyor mu? Ne kadar yarayıp yaramadığı değil konu.

Soru #2: zamunda.net gibi sitelerin de "tracker"larını bu şekilde diğer torrentlerin trackerlarıyla bir araya getirsem ne olur?

Soru #3: Bir torrent düşünelim, içeriği aşağıdaki gibi olsun.

asd.avi (Boyut: X GB)

Başka bir torrentin de içeriği aşağıdaki gibi olsun.

asd.avi (Boyut: X GB)
asd.nfo
asd.srt

Şimdi ben bu iki torrenti tek bir indirme olacak şekilde birleştirebilir miyim? "asd.avi"ler birbirinin aynı iki dosya.

yuuksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 arenabg den tek site kullanımıyla bu işi daha hızlı yaparsın. gereksiz bi uğraş var

2 zamunda gibi sitelerle birleştirme zarar vermez. ama zamunda tek başına yeterli veri yollar

3 içeriği ve isimleri ve boyutları aynı olan torrentler birleştirilebilr. sende bi 3 bi 1 tane dosya taşıyan torrent var. senin dediğin gibi inmez.