Torrent için port ayarları nedir?

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar torrentten hızlı bişekilde dosya indirebilmenin yolu port ayarlanı yapmakmış bittiorrent kurdum nasıl olacak:huh::helpsmilie:

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Seçenekler > Bağlantı > Rastgele bir port seç kısmından port açabilirsin.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
MysteЯio;829068 dedi ki:
Seçenekler > Bağlantı > Rastgele bir port seç kısmından port açabilirsin.

bunu biraz ayrıntılı anlatabilirmisiniz lütfen seçenekleri göremedim nerede acaba:huh:

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ben en fazla 20kb/sn hızla download yapabildim torrentte acaba neden bukadar yavaş

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Port açmak :S

Yanlış bilmiyorsam eğer ileride güvenlik açısından problem yaratabilir.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
ben en fazla 20kb/sn hızla download yapabildim torrentte acaba neden bukadar yavaş

Seeder(dosyayı paylaşan)sayısı fazla olup,leecher(indiren) sayısı az olan

torrent dosyalarını daha hızlı indirebilirsin.Dosyayı indirmeden önce seeder/leecher kısmına dikkat et.

Flex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar torrentden hızlı bi şekilde nasıl dosya indiririz bilginiz var mı?

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
türk sitelerinde seed fazla olması lazım tabi portun açık olması da hızını etkiler
Türk sitelerinde seed mi :lol: Türk torrent sitelerine girmem bile ya. O derece rezaletler. Türk torrent siteleri bi yana uTorrent'in oto olarak atadığı port numarasını modeme açarsan sorunun kalmaz.

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türk sitelerinde seed mi :lol: Türk torrent sitelerine girmem bile ya. O derece rezaletler. Türk torrent siteleri bi yana uTorrent'in oto olarak atadığı port numarasını modeme açarsan sorunun kalmaz.
Yiğidi öldür hakkını yeme,bazı torrent siteleri gerçekten iyi. :yes:

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
adszclu.jpg

1)Bu siteye gidin.Resimdeki gibi P2p Paylaşımı seç sonra kullandığın torret programını seç.Seçtikten sonra ''Seçip Tıklayın'' seçeneğine tıklayın.

2)Sonra gerekli bilgileri girin.(İp adresi,modem markası vb)

3)Resimde anlatılanları uygulayın.:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sana Şunu Sölim seçeneklere gir ordan tercihler bağlantıya tıkla tercihlerden port ayarı var sayı onu 19999 yap bir kaç dakikda bekle 300 340 350 civarlara kadar geliyo Hadi Kolay Gelsin :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar u torrente girin seçenekler diyin tercihlerden bağlantıya girince orada port var şunu girin 39728 hız baya iyi oluyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya hiç bişe olmuyo arkadaşlar torrent hzını etkilemiyo daha da kötüye götürüyo anlamadım gitti ya

rapper256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Türk Torrent sitelerini ilk defa duyuyorum. Bu sitelerden birkaçına baktım ve ben de hayatta girmem. Çoğu üye olmak için VIP üyelik istiyor ve Devil May Cry 3'ü aradım, çıkmadı. Alayı dandik.

O değil de bu forumda torrentle ilgili paylaşımlar yasak değil mi? DH'de yasak da. :D