hüseyin123
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
arkadaşlar torrentten hızlı bişekilde dosya indirebilmenin yolu port ayarlanı yapmakmış bittiorrent kurdum nasıl olacak:huh::helpsmilie:
MysteЯio;829068 dedi ki:Seçenekler > Bağlantı > Rastgele bir port seç kısmından port açabilirsin.
bunu biraz ayrıntılı anlatabilirmisiniz lütfen seçenekleri göremedim nerede acaba:huh:
ben en fazla 20kb/sn hızla download yapabildim torrentte acaba neden bukadar yavaş
türk sitelerinde seed fazla olması lazım tabi portun açık olması da hızını etkilerArkadaşlar torrentden hızlı bi şekilde nasıl dosya indiririz bilginiz var mı?
Türk sitelerinde seed mi :lol: Türk torrent sitelerine girmem bile ya. O derece rezaletler. Türk torrent siteleri bi yana uTorrent'in oto olarak atadığı port numarasını modeme açarsan sorunun kalmaz.türk sitelerinde seed fazla olması lazım tabi portun açık olması da hızını etkiler
Yiğidi öldür hakkını yeme,bazı torrent siteleri gerçekten iyi. :yes:Türk sitelerinde seed mi :lol: Türk torrent sitelerine girmem bile ya. O derece rezaletler. Türk torrent siteleri bi yana uTorrent'in oto olarak atadığı port numarasını modeme açarsan sorunun kalmaz.
MysteЯio;829068 dedi ki:Seçenekler > Bağlantı > Rastgele bir port seç kısmından port açabilirsin.
Türk Torrent sitelerini ilk defa duyuyorum. Bu sitelerden birkaçına baktım ve ben de hayatta girmem. Çoğu üye olmak için VIP üyelik istiyor ve Devil May Cry 3'ü aradım, çıkmadı. Alayı dandik.Türk sitelerinde seed mi :lol: Türk torrent sitelerine girmem bile ya. O derece rezaletler. Türk torrent siteleri bi yana uTorrent'in oto olarak atadığı port numarasını modeme açarsan sorunun kalmaz.