- Reaksiyon puanı
- 493
Zero.Dark.Thirty.2012.720p.BluRay.x264-Felony
vay arkadaş kaliteye bak hayran kaldım.The.Hobbit.An.Unexpected.Journey.2012.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA7.1-CHDBits 35.04 GB
![]()
Salla 3dyivay arkadaş kaliteye bak hayran kaldım.
bu sürümü mü indirsem acaba
3D beklemedeyim yine de.
kesin kararımı verdim bu kalitede 3D izlenecekSalla 3dyiSüper görüntü gerçekten.
![]()
Bu saçma filmi indirmek birde bluray olarakThe Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 - Alacakaranlik Efsanesi Safak Vakti Bolum 2 (2012) 1080p BluRay x264 DTS DUAL-LTRG
The.Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.2002.Extended.Edition.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA6.1-CHDBits 65.41 GB :scared:
[/SPOILER]
Buraya yazdım diye indirdiğim anlamına gelmiyor ki o.65 gb mı pardon hemde tek film için. Hocam napıyosunuz siz böyle. Tamam son 2 haftada 150 gb indirdim ama 65 gb tek film için çok fazla.
--------------------------
[TokiSubs] Itazura Na Kiss + OST [1280x720 DivX MP3][BG][c]
Amazing.Ocean.720p.BDRip.x264-iNViO
The.Perks.of.Being.a.Wallflower.2012.BluRay.BRRip.XviD-DiN
The.Impossible.2012.BDRip.XviD.AC3-BTRG
[TSR] Death Note 1-37 + Special 1-2
şimdilik indirdiklerim bunlar (bi kısmı indi bi kısmı devam ediyor)
Buraya yazdım diye indirdiğim anlamına gelmiyor ki o.![]()
http://zamunda.net/details.php?id=311335&hit=1 Bunu dene.hımm demek siz bunu indirin siz bunu indirenecene ben filmi 500 sefer izlerim gelir buraya hala izlemediniz mi len diye havamı atarım diyosun amacın bu demek vay hain![]()
![]()
![]()
bu arada great serengeti diye bi belgesel var 3-4 yerden torrentini buldum ama hiçbiri inmiyor. Şöyle 720p inen bi torrenti lazım 50 ile de olsa insin tek. Bi yerden bulup indirmiştim ama onunda kalitesi çok kötüydü.
sinemada izlediğimizden farkı hangi sahneler hocam yada kesilmiş sahneler neler bilgin var mı ?Hobbit'in 35 gb lık sürümündeki görüntü neymiş öyle. hemen indirirdim ama extended sürümünü de indireceğim için şimdilik beklesin.![]()
sinemada izlediğimizden farkı hangi sahneler hocam yada kesilmiş sahneler neler bilgin var mı ?![]()
izledik bile çok oldu çıkalı LTRG geriden geliyorLife Of Pi 3D (2012) 3D 1080p BluRay Half OU Dual DTS x264-Public3D LTRG
Akk'ye yakalanacan boşver indirme haftaya yeni filmler düşerizledik bile çok oldu çıkalı LTRG geriden geliyor
The Hobbit An Unexpected Journey 2012 3D 1080p Bluray H SBS X264 ML zman
benim rip'te çıktı ancak seed az şuan akşam üstü indirim gece izlerim artık bir daha![]()
48 GB şuanAkk'ye yakalanacan boşver indirme haftaya yeni filmler düşer![]()
Senin için aradım lakin bende bulamadımhttp://zamunda.net/details.php?id=311335&hit=1 great serengeti tr altyazısı yok mu bunun yoksa ben mi bulamadım.