- Reaksiyon puanı
- 242
Cloud.Atlas.2012.720p.Bluray.x264.DTS-NYDIC
Cloud Atlas 2012 1080p Bluray x264 DTS-NYDIC
Cloud Atlas 2012 1080p Bluray x264 DTS-NYDIC
berbat bir film :yes:Bana Bir Soygun Yaz (2012) DVDRip XviD AC3.avi-LT
Altın torrent felan değilmiş zaten ratio'ma yazık etmeyim o halde:mrgreen:berbat bir film :yes:
müthiş oldu bu
Şu sıralar gft ara ara açılıyor. Üyeliğin yoksa üye ol derim. İndirdiğini 48 saat seedte tutarsan ratio falan sormaz. URL: www.thegft.org/open_signup.php SCC'nin ratioless versiyonu anlayacağın. Ama burası sadece scene içerik barındırmıyor.
Beklediğim bir filmdi sen izledinmi
daha indirmedim bileBeklediğim bir filmdi sen izledinmi![]()
takipteyim kaçırmamŞu sıralar gft ara ara açılıyor. Üyeliğin yoksa üye ol derim. İndirdiğini 48 saat seedte tutarsan ratio falan sormaz. URL: www.thegft.org/open_signup.php SCC'nin ratioless versiyonu anlayacağın. Ama burası sadece scene içerik barındırmıyor.
aldım bu sabah üyeliği :yes:Şu sıralar gft ara ara açılıyor. Üyeliğin yoksa üye ol derim. İndirdiğini 48 saat seedte tutarsan ratio falan sormaz. URL: www.thegft.org/open_signup.php SCC'nin ratioless versiyonu anlayacağın. Ama burası sadece scene içerik barındırmıyor.
İngiliz ve Alman pilotlar birbirlerini vurur ve daha sonra kendilerini aynı kulübede bulurlar. Norveçin vahşi doğasında zorlu kış koşullarına dayanabilmek için, bir arada kalmak zorundadırlar. Işte bu, uzun ve benzeri görülmemiş bir dostluğun başlamasına neden olacaktır.